Miskolcon most nálam jönnek valaki valakik?
Sziasztok mai napon késü esti órákban kisnána és Recsk körül eger gyöngyös körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok. Holnap (02,05) szaliriszben leszünk Szalókon pár társaságát szívesen vennénk a szauna világba.
Csajos játekra keresünk párt ma este
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok szerdára és feleség dupla örömére keresünk férfit ....adat lapunk szerint
Miskolcon helyet biztositok párnak. Vagy hozd el a párod és mond mit tegyek vele
Házibarátja lennèk párnak,szóló hölgynek,hosszabb távra.
Holnapra párt keresnék hármasra a hölgy örömére. Napközben jó csak
Sziasztok
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2023. 02. 03. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziaszto, szombat este párral taliznánk
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
Sziasztok titkos roma szopni imádot keresek Heves megyében. Privátba keres
Sziasztok sikerült?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 31. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 20:41
Törölt felhasználó (44245)

57 éves éves férfi 49 éves barátnője örömére keres férfipartnert. Jól szitualt, tiszta, barátságos pár vagyunk. Mostanában kacerkodunk a gondolattal, mindketten nyitottak és bevallósak, de még gyakorlatlanok vagyunk. Barátnőm egy vékony, de formás, szőke lány. Én egy mackós, kopaszodó, jószívű pasi vagyok.
Nyugat-Borsod.
Nyugat-Borsod.
Ma délelő párhoz csatlakoznék...
Adatlapom szerint szívesen ismerkedem!
Sziasztok szívesen találkoznék Recsk eger gyöngyös körül szombaton nökkel párokkal
Sziasztok február 4 örömmel találkoznék veletek