Miskolcon üzletember barátommal hölgyet párt keresünk hármas négyes felállásban.
Hely van
Hely van
Barcikai csajost keresnék! Urakat nem!
Idősebb nővel szexelnék! 21 éves vagyok.
Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival lehetőleg Borsodban. Csak az írjon nekünk aki tényleg rá ér majd. Szép estét mindenkinek.
Hölgyet lányt keresek aki az úrnőm lenne és nyalatná finom punciját rendszeresen! Minden megoldás érdekel! Én egy negyvenes nyíregyházi férfias mackós pasi vagyok!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Partnert keresek Eger és vonzáskörzetéből. Helyem van. Aktív vagyok.
Gyöngyösön titkos szopni imádomat keresem
Sziasztok. Elhanyagolt 40-es férj vagyok. Hölggyel ismerkednék aki szintén ilyen gonddal küzd. Kielégithetnénk egymást. Ha magadra ismersz írj privátba. Üdv!
Sziasztok ma délelött Miskolcon helyel rendelkezö bi párt ,pasit keresün vad szexre, mi 50es molett pár vagyunk , írj tel számot privátban
Sziasztok! Szabolcs megyei házaspár keres nirmális inteligens valós pasit nagy vastag intim mérettel min. 20/5 cm harmadiknak a hölgy örömére. Üzeneteket privátba képpel.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok hölggyel párral ismerkednek irj
Miskolcon hölgyet kényeztetnék diszkréten, idősebb korosztály is érdekel utazni is tudok
Írtam!
(Ez egy válasz gubanc22 üzenetére (2023. 02. 07. kedd 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 07. kedd 07:15

Holnap (02.08.) estére (21, 22 óra körül) keresünk nagyobb méretű fiút hetero alapon. Privát üzeneteket várunk.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Vasárnap délután megyek az Egerszalóki Salirisbe szaunàzni jön innen pàr vagy hölgy?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Bocsi de semmi nem látszik és a kémiát már az adatlap is beinditja ha.......