Gyöngyös környéki hölggyel barátkoznék!
Ma délelőtt párt keresek. Utazni tudok
Délután párhoz csatlakoznék, Miskolc és környéke.
Sziasztok.
Olyan part keresunk akiket izgatna ha egy masik par vegignezne a szeretkezesuket! CSAK NEZNENK!!
Csutortok delelot jo nekunk!!!
Mezokovesd-Eger-Miskolc
Olyan part keresunk akiket izgatna ha egy masik par vegignezne a szeretkezesuket! CSAK NEZNENK!!
Csutortok delelot jo nekunk!!!
Mezokovesd-Eger-Miskolc
Hello. Ma délelőtt találkoznék hölggyel, párral. Miskolc és Eger környéke.!
Sziasztok!Csütörtökön párt keresek Egerben napközben akit meglátogathatnék vagy közös fürdőzés,szaunázáshoz,nőt,párt a török fürdőben.
Mára keresnék hölgy társaságot Miskolc és környékén!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szex találkára, swinger bulihoz erotikus film forgatására tudok diszkrét csendes kertes házat biztosìtani szlovák határ mentén Òzd közelében...itt nyugodtan kiélheted erotikus vágyad ...hangoskodhatsz mert senkit nem fogsz zavarni.
Sziasztok.Recsk parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Idősebb 50-60 körüli hölgyet is szívesen kényeztetnék,vagy pàrhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Sziasztok
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék akár most.
Csak hetero alapon.
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék akár most.
Csak hetero alapon.
Sziasztok nem együtt élő pár vagyunk holnapi talira keresünk pasit vagy párt hely el rendelkező! Deleloti órákban!
Miskol stopshopba valaki csaj örömére
Sziasztok! Egy fiatal egyetemista srác vagyok Miskolcról! Szívesen ismerkednék hölgyekkel bármilyen korosztályból, valamint szívesen csatlakoznék párokhoz is.

Sziasztok! 2 pasi 1 nő csapathoz, csatlakozni vágyó párt esetleg nagy mérettel rendelkező pasit keresünk ma estére! Olyat keresünk aki nem csak írogatni tud, hanem el is mer jönni ma este 6 körül Miskolci lakásunkba! Privát üziket várunk!
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Szállás van!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Szállás van!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Holgy partnert keresek a mai napra, Heves megye. Uzeneteket privatba kerek!
Holgy partnert keresek a mai napra, Heves megye. Uzeneteket privatba kerek!

Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok