Helló!
Egy fiatal miskolci srác volnék! Szívesen keresem hölgyek társaságát. És párokhoz is csatlakoznék,
természetesen heteró alapon.
Egy fiatal miskolci srác volnék! Szívesen keresem hölgyek társaságát. És párokhoz is csatlakoznék,
természetesen heteró alapon.
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok...
Delelott raero not / part keresek.
Delelott raero not / part keresek.

50 pluszos hölgyet keresek. Hosszabb távra,hétvégi rendszeres találkozókra.
Miskolc Diósgyőrben leszopizna valaki ?
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok kedd szerda csütörtök késü esti órákban kisnána és Recsk eger gyöngyös körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Sziasztok kedd szerda csütörtök késü esti órákban kisnána és Recsk eger gyöngyös körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 15:47
Törölt felhasználó (4670116)

Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek diszkrét ápolt szopni imádot én is az vagyok kamusok ne irjanak
Sziasztok.Recsk parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok.Idősebb hölgyet is szívesen kényeztetnék, vagy pàrhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Nógrádban napközben ráérő nőt csajt keresek csak igényesek írjanak.
Ma délután oralis jatekokra keresek
Barcikai csajost keresnék! Urakat nem!
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szájkaratèsok gyülekezete!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok! Meg irnád nekünk légy szí privátban hogy milyen Demjén? Mik is szeretnénk elmeni egy este
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2023. 02. 25. szombat 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 17:55

Sziasztok!
Demjénbe megyünk este fürödni,lenne kedve valakinek csatlakozni?
Egy kis közös program?
Demjénbe megyünk este fürödni,lenne kedve valakinek csatlakozni?
Egy kis közös program?

Sziasztok Gyöngyös vagy környékén keresek diszkrét ápolt szopni imádot én is az vagyok kamusok ne irjanak
Hali kezdő vagyok aktiv pasikat keresek 45 évestől ,hely az fontos, imádok lányos ruhában lenni ha neked nem gond irj,és beszélünk.