Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok Eger -Noszvaj környékén keresnénk ! Ma holnap estére .

Miskolc - Eger vonzáskörzetében keresnék most ráérő hölgyet. Van ilyen esetleg ?
Sziasztok szívesen ismerkednék heves megyében nőkkel párokkal nyitott vagyok mindenre
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha idegen pasi dugna meg elotte a feleseget? (cuckold) Hely kellene utazni tudok
Miskolci lakásomban párokat várok ma délután minden jóra
Kazincbarcikán napközben hölgyhöz és párhoz csatlakoznék.Kellemes partner vagyok jó mérettel
Minket is érdekel, lehet véletlenül egy tanga is ott maradna
(Ez egy válasz hmmhmm üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 17:36

Az is jó ha meghatározunk egy helyet és oda várunk más párokat is
Üdvözlök mindenkit!
Szívesen ismerkednék Hölgyel,Párral akár csak beszélgetés akár örömszerzés céljából!
Szívesen ismerkednék Hölgyel,Párral akár csak beszélgetés akár örömszerzés céljából!
Minket is
(Ez egy válasz hmmhmm üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 17:36

Szopni imádot keresek kor alkat nem számít lehet kolcsonos is
Szerdai találkára és feleség többes örömére keresünk férfit , Találka nálunk.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez bennünket is érdekelne.
(Ez egy válasz hmmhmm üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 14:33

Eger környékén tud valaki alkalmas helyet, ahol szoktak lenni párok is? Mi is kimennénk akkor.
Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hely van Nyíregyházán.
Eger környékén tud valaki alkalmas helyet, ahol szoktak lenni párok is? Mi is kimennénk akkor.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Sziasztok! Holnap salgótarján környékén keresek hölgyet nemhétköznapi kalandra. Többit privátban. Csak nézőnek :P
30as pasi vagyok:P
30as pasi vagyok:P