sziasztok feleseget dugnék a férje elott akit ez izgatná? (Cuckold) Utazni tudnek hely kellene!
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Lányt vagy Biszex Párt keresek.
Hely van
Hely van
Sziasztok! Hölgyet, feleséget, barátnőt kényeztetnék a párját előtt vagy vele közösen …
Péntek-Hétfő késő este vagy Szombat-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok!
A hosszúhétvégén Eger és környékén szívesen ismerkednénk egy kedves intelligens szimpatikus párral…
Mi 49/54 fiatalos pár vagyunk!
Utazni és fogadni is tudunk.
A hosszúhétvégén Eger és környékén szívesen ismerkednénk egy kedves intelligens szimpatikus párral…
Mi 49/54 fiatalos pár vagyunk!
Utazni és fogadni is tudunk.
Ma este hölgy,pár partnere lennèk a hölgy örömére.Eger környékén helyem is van.
Jövő heti szex találkára és feleség többes örömére keresünk férfit ......
Ma estére pàrommal keresünk pàrt közös játékhoz!! EGERBEN! Mi 33/37. Ha szeretnétek csatlakozni írjatok bátran!!
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Az a kérdés,hogy kit nem tiltottak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 13:58

Törölt felhasználó (4665900)

Én tudnálak fogadni de letiltottatok.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Sziasztok.
Április 21-22 Miskolctapolcai hétvégére keresünk,magára igényes fiút,lányt párt.Emailben várjuk a Jelentkezést,Adatlapon megtalálható a címünk.
Április 21-22 Miskolctapolcai hétvégére keresünk,magára igényes fiút,lányt párt.Emailben várjuk a Jelentkezést,Adatlapon megtalálható a címünk.
Sziasztok.
Április 21-22 Miskolctapolcai hétvégére keresünk,magára igényes fiút,párt.Emailben várjuk a Jelentkezést,Adatlapon megtalálható a címünk.
Április 21-22 Miskolctapolcai hétvégére keresünk,magára igényes fiút,párt.Emailben várjuk a Jelentkezést,Adatlapon megtalálható a címünk.
Sziasztok!Most hosszú hétvégére keresek olyan párt ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,méretes szerszámmal,autóban szabadban,a Tisza Tónál.Poroszló,Sarud.Extrémebb dolgok is.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben helyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat nöt vagy párt. Szexuális életünk szinesitésére. Mindenki örömére. Júniusi talihoz.
Én tudnálak fogadni de letiltottatok.
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 11:44

Sziasztok ! Potens, ápolt srácot (házibarátot) keresünk max 50 éves korig, (aki fogadni tud ) hosszú távú szexre 3-as örömök megélésére ( férfi bi kizárt).
Sziasztok.
Husvet hetvegen keres par szolo pasit ?
Husvet hetvegen keres par szolo pasit ?
Diszkréten ismerkednék diplomás férfival. Igazán férfias nincs itt? Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Adatlap.
Sziasztok ! Potens, ápolt srácot (házibarátot) keresünk max 50 éves korig, (aki fogadni tud ) hosszú távú szexre 3-as örömök megélésére ( férfi bi kizárt).