Sziasztok. Lehet még jelentkezni? 40es heterogén pasi vagyok.
(Ez egy válasz Heterofiuthármasra üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali.
Keresgélnék!
Keresgélnék!
Egerben keresek olyan hőt vagy párt aki havi 1-2 rendszeres talalkában benne lenne. Esetleg 45+ os pasit is keresek aktivat! Egri 27 éves jó megjelenésű pasi vagyok.
Sziasztok!
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Biszex párral ismerkednék, mindhármunk örömére.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Most megyünk fel a Mátrába a természetbe szexelni. Volna kedve Gyöngyös környéki hölgynek, párnak csatlakozni hozzánk? Csak most kora délután aktuális…
Sziasztok.. 46 éves hatvani férfi vagyok.. párokhoz csatlakoznék, utazni tudok, heves-nógrád-pest -jász megye... Bi érdeklődés ok. Viber jó ha van..
Ózd és környékén biszex pár?Vagy barátnőm részére biszex vagy leszbikus hölgy?
Te eljutottál egyáltalán odáig, hogy valaki "írogat", BAZ/Heves megyében? Gratulálok, már az maga teljesítmény... Mert én még női profilt sem igazán látok ezekben a megyékben (ami nem kamu).
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 06. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 22:32
Törölt felhasználó (4685754)

Sziasztok!
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Olyan Hölgy társaságát keresem aki nem csak írogatni szeret hanem meg is meri és meg is akarja élni amiről álmodozik!
Szóval ha le mered írni mire vágysz és ténykeg akarod is,hogy ezt valaki megtegye akkor írj!
Üzenet módosítása
Salgótarjánban ma valaki egy gyors élvezésre nem ér rá?
Sziasztok.Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok.Idősebb hölgyet is szívesen kényeztetnék,vagy pàrhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.

Törölt felhasználó (4689309)

Igényes 40es sportos párosként keresünk fiatal és igényes pasit ma estére.
Hely termeszetesen adott
Salgótarján környékén..
Hitegetők kíméljenek!
Hely termeszetesen adott
Salgótarján környékén..
Hitegetők kíméljenek!
Sziasztok!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Igényes 40es sportos párosként keresünk fiatal és igényes pasit ma estére.
Hely termeszetesen adott
Salgótarján környékén..
Hitegetők kíméljenek!
Hely termeszetesen adott
Salgótarján környékén..
Hitegetők kíméljenek!
Sziasztok.Ma este olyan párt keresek Sarudon a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte szopatják,dugják élveztetik el egy méretes szerszámmal.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Ma este remegésig, sorozatorgazmusig nyalnék, ujjaznék, kényeztetnék hölgyet aki igényt tart rá.
Lehet jelentkezni.
Lehet jelentkezni.
Sziasztok! Izgalmas szexre keresek hölgyet, párt ma estére, és hosszú távra is! Heves és környező megyékben.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !