Sziasztok, ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol

Sziasztok! Szombat, vasárnap Gyöngyös mellett leszünk, helyünk van. 47 és 52 évesek vagyunk, érdekelnek a bi játékok is, de nem feltétel. Nem dohányzunk.
Párok jelentkezését várjuk, de csak privát üzenetként.
Párok jelentkezését várjuk, de csak privát üzenetként.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Holnap délelőtt olyan 9-10 óra felé Egerben valaki?
Párt keresünk pènteki ill szombati talira,fogadnitudunk ,leveleket privátba.
Sziasztok.Ma reggel 8-9körül Gyöngyösön biszex pasi,nő?
Hello! Kazincbarcika
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 05. 10. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kím
Edelény környékén ismerkedünk..Van innen fiú?Pàr vagyunk.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Párt keresek, a hölgyet massziroznám. Hely ok.
hétvégén Bogács és környékén keresek hölgyet vagy párt a hölgy örömére...
Ma este Eger környéken keresünk !
Feleség többes örömére keresünk -ismerkedünk férfivel ...
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Szia ha aktiv bi pasi is érdekel akor irj privátba
(Ez egy válasz Teltimádó450 üzenetére (2023. 05. 09. kedd 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 09. kedd 20:53

Sziasztok!
Holnap késő délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő környékén szívesen találkoznék hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz 3. nak!Normális,megbízható, igényes, ápolt pasi vagyok!
Várom leveleiteket! Szép estét!!
Holnap késő délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő környékén szívesen találkoznék hölgyel , vagy csatlakoznék párokhoz 3. nak!Normális,megbízható, igényes, ápolt pasi vagyok!

Párt keresek ma este a Tisza tónál autós kalandra.Hármas,cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi.
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Szombaton Gyöngyösön hölgy/pár esetleg idősebb pasi? Én 27 éves normál alkatú Egri pasi vagyok!
Sziasztok!