BISZEX férfias adottsagú ( min. 80 kg) normális, intelligens srác, férfi van itt? Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonalon? Írj privát üzenetet!
Sziasztok
Egerbe mennénk a feleségemmel június első heteiben egy pár napra. Szeretnénk elmenni egy parkba, ahol jól érezzük magunkat. Milyen tapasztalatotok van, hova lenne érdemes menni.
Előre is köszömöm a válaszokat
Egerbe mennénk a feleségemmel június első heteiben egy pár napra. Szeretnénk elmenni egy parkba, ahol jól érezzük magunkat. Milyen tapasztalatotok van, hova lenne érdemes menni.
Előre is köszömöm a válaszokat
Este pár aki találkozni is szeretne ?

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Ma pár a Tisza tónál autós kaland ahol a hölgytag szeret a párja előtt játszani egy méretes szerszámmal.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok ! Hellyel rendelkező párhoz csatlakoznék Eger 3km-es vonzáskörzetében. Írd meg álmaid. PM
Sziasztok!
Fiatal párként, csinos hölgytaggal keresünk potens férfit aki kényeztetné hölgytagunkat a mai nap. Ózd max 30 km körzetében.
Fiatal párként, csinos hölgytaggal keresünk potens férfit aki kényeztetné hölgytagunkat a mai nap. Ózd max 30 km körzetében.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben, Egerszalókon hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. Júniusi talihoz.
Sziasztok!
Holnap M1, M0, M3, 21 es útvonalon ismerkednék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!!
Holnap M1, M0, M3, 21 es útvonalon ismerkednék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!!

Ha 1000%-os adatlapot töltesz,esetleg te lennél Brad Pitt vagy akármelyik sztár,akkor sem lenne jó itt senki!Ezt a világot éljük!
(Ez egy válasz Csabi1989 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 20:02

Érdekes lehetek ? Itt vagyok Barcikán 33 hetero pasi 185 cm jó kiállássú
Igen érdekes ...érdekes , hogy adatlap nélkül mért is lennél érdekes ??? De sok sikert neked .
(Ez egy válasz Csabi1989 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 20:02

Telt duci hölgyet kényeztetnèk Hatvan ès környékén
Sziasztok!
Holnap Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Mindenkinek!!
Holnap Dunakeszi, Gödöllő, Pásztó, Salgótarján környékén találkoznék hölgyel, vagy csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Mindenkinek!!
helló! 2 -3 pasit keresünk hölgy kényeztetésére, 30-45 év közt max15cm farokkal !
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 05. 13. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ismerkednék Borsod megyében.
Írj privát üzenet.Utazni tudok.
Írj privát üzenet.Utazni tudok.
Sziasztok!
Ma este egy élvezetes éjszakára várnék párokat Gyöngyösön! Maximális diszkréció adott.
Carpe diem !
Ma este egy élvezetes éjszakára várnék párokat Gyöngyösön! Maximális diszkréció adott.

Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Az adatlapunkon leírtak alapján keresünk ma estére.