Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Ma pár a Tisza tónál autós kaland ahol a hölgytag szeret a párja előtt játszani egy méretes szerszámmal.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Este pár aki találkozni is szeretne ?

Sziasztok
Egerbe mennénk a feleségemmel június első heteiben egy pár napra. Szeretnénk elmenni egy parkba, ahol jól érezzük magunkat. Milyen tapasztalatotok van, hova lenne érdemes menni.
Előre is köszömöm a válaszokat
Egerbe mennénk a feleségemmel június első heteiben egy pár napra. Szeretnénk elmenni egy parkba, ahol jól érezzük magunkat. Milyen tapasztalatotok van, hova lenne érdemes menni.
Előre is köszömöm a válaszokat
BISZEX férfias adottsagú ( min. 80 kg) normális, intelligens srác, férfi van itt? Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonalon? Írj privát üzenetet!
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni, helyes/férfias srác-pasi??
Holnap reggel 7 körül Hatvanba ismerkednék hely van
Hölgyek Párok!
Holnap délelőt valaki egy kellemes kényeztetést?
Holnap délelőt valaki egy kellemes kényeztetést?
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
Hello. Most egy holgy?
Sziasztok!Ma délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, M0 környékén találkoznék hölgyel vagy csatlakoznék párokhoz, hely van!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok!
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Sziasztok! Olyan kedves párok társaságát keressük hetero alapon, akik nem riadnak vissza amikor a személyes találkozóra kerülne a sor.
Gyöngyösön keresek bi pasikat srácokat lehetöleg helyel rendelkezöt.diszkréció higénia adot és elvárt.nös vagyok és titokban keresek.privátba keres
Nézzük a lehetetlent így hét közben: kedd este Egerben igényes korrekt határozott pár vagy szóló biszex hölgy?
kazincbarcika környékén keresek bárkit. uniként.
Roma úrnőmet keresem magasfokú élvezetekre és kínokra.
Sziasztok!
Ma délután M1, M0, M3, 21 es útvonalon randiznék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!
Ma délután M1, M0, M3, 21 es útvonalon randiznék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!