Sziasztok!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!

Gyöngyösön nincs szopni szopatni szeretö bi vagy meleg pasi?????
Szia ! Biszex kalandban benne vagy ? Én is Ózd -barcika között vagyok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 13:13
Törölt felhasználó (4687413)

Üdv!
Ózd - Kazincbarcika között fogadnék párt vagy nőt. Ápolt sportos vastag mérettel rendelkező férfi vagyok. Helyem van. Várom a leveleket.
Ózd - Kazincbarcika között fogadnék párt vagy nőt. Ápolt sportos vastag mérettel rendelkező férfi vagyok. Helyem van. Várom a leveleket.
Hétvégei talikhoz keresünk egy kedves párt.Mi 2 pasi 1 hölgy felállással vagyunk.Miskolc közelében lakásomon megoldhato a tali.
Miskolc közelében keresünk hölgyet, hely van többi privátban
Egerben délelőtt találkoznék!!! Pár vagy szolo személyhez is! Én 37 éves bisex
Ma szopnek Mezokovesd kornyeken!
Szopnak egy jot!!
Delelot Miskolcon olyan 10 ora korul.
Delelot Miskolcon olyan 10 ora korul.
Barcikai csajost keresnék! Urakat nem!
Ózd és környékén keresünk biszex párt,biszex hölgyet.Fogadni tudunk de utazni nem.
Üdv. Holnap azutazóban leszek Szolnok-Salgótarjan között. Sziveden meglattogatnèk ápolt hölgyet párt napközben. Èn ápolt 40 es pasi vagyok.
Üdv diszkrét ápolt roma pasi vagyok titokban keresek. szopni imádot keresek Gyöngyös vagy környékén.privátba keres
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok. MA estére keresek párt vagy lányt akik benne lennének kukkolásban,esetleg csak simogatásban masszázsban,farokverésben vagy 3as szexben nógrád és pest megye várom üzeneteket privátban találka ma este .sziasztok
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
sziasztok feleseget dugnek a férje elott (cuckold) Ha volnanak erre nyitott párok itt? Hely kellene utazni tudnek!
Üdv!
Hölgyek délután kirándulás a pipisen?
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben, Egerszalókon hellyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. Júniusi talihoz
Helló mezökövesd mellet parhoz pasikhoz csatlakoznék ! Szopas stb autóban vagy természetben bi pasiként