sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében csütörtök vagy péntek estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Sziasztok! Miskolci duci hölgytagú pár keres ápolt kisebb farkú pasit heteró alapon! Csak olyan írjon aki képet is mer mutatni! Helyünk sajnos nincs!
Sziasztok! Holnap reggel 6 és fél 7 között szívesen szopatnék autóban Hatvan környékén! Elsősorban hölgyet!
Este van kedve valakinek szaunazni jönni az Öreg Hotelba?
Szombat nappalra este éjszakára Szerencs melletti diszkrét lakásomba párokat fogadnèk.Főzünk beszèlgetúnk erotikàzunk.Ha van pàr akit érdekel privàtban beszéljünk
Gyöngyösön valaki?
Aktiv ferfi Mezokovesd kornyeken aki meg dugna?
Sziasztok! Holnapi napközben Jászberény környékén ráérő hölgyet vagy párt keresünk
Holnap este Eger környékén keresünk
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok!Magas,sportos nagy méretű pasi Párt keresek ma estére a Tisza tónál autós kalandra.Poroszló ,sarud
Sziasztok mai napra keresek párt! Tapasztalat van utazni tudok

Sziasztok feleseget "hasznalnek" a ferje elott akit ez izgatmá! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Szép napot mindenkinek!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Szép napot mindenkinek!

Gyöngyösön nincs szopni szopatni szeretö bi vagy meleg pasi?????
Szia ! Biszex kalandban benne vagy ? Én is Ózd -barcika között vagyok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 13:13
Törölt felhasználó (4687413)

Üdv!
Ózd - Kazincbarcika között fogadnék párt vagy nőt. Ápolt sportos vastag mérettel rendelkező férfi vagyok. Helyem van. Várom a leveleket.
Ózd - Kazincbarcika között fogadnék párt vagy nőt. Ápolt sportos vastag mérettel rendelkező férfi vagyok. Helyem van. Várom a leveleket.
Hétvégei talikhoz keresünk egy kedves párt.Mi 2 pasi 1 hölgy felállással vagyunk.Miskolc közelében lakásomon megoldhato a tali.
Miskolc közelében keresünk hölgyet, hely van többi privátban
Egerben délelőtt találkoznék!!! Pár vagy szolo személyhez is! Én 37 éves bisex