Üdv. Holnap azutazóban leszek Szolnok-Salgótarjan között. Sziveden meglattogatnèk ápolt hölgyet párt napközben. Èn ápolt 40 es pasi vagyok.
Ózd és környékén keresünk biszex párt,biszex hölgyet.Fogadni tudunk de utazni nem.
Barcikai csajost keresnék! Urakat nem!
Szopnak egy jot!!
Delelot Miskolcon olyan 10 ora korul.
Delelot Miskolcon olyan 10 ora korul.
Ma szopnek Mezokovesd kornyeken!
Egerben délelőtt találkoznék!!! Pár vagy szolo személyhez is! Én 37 éves bisex
Miskolc közelében keresünk hölgyet, hely van többi privátban
Hétvégei talikhoz keresünk egy kedves párt.Mi 2 pasi 1 hölgy felállással vagyunk.Miskolc közelében lakásomon megoldhato a tali.
Szia ! Biszex kalandban benne vagy ? Én is Ózd -barcika között vagyok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 13:13
Törölt felhasználó (4687413)

Üdv!
Ózd - Kazincbarcika között fogadnék párt vagy nőt. Ápolt sportos vastag mérettel rendelkező férfi vagyok. Helyem van. Várom a leveleket.
Ózd - Kazincbarcika között fogadnék párt vagy nőt. Ápolt sportos vastag mérettel rendelkező férfi vagyok. Helyem van. Várom a leveleket.
Gyöngyösön nincs szopni szopatni szeretö bi vagy meleg pasi?????
Sziasztok!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok feleseget "hasznalnek" a ferje elott akit ez izgatmá! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok mai napra keresek párt! Tapasztalat van utazni tudok

Sziasztok!Magas,sportos nagy méretű pasi Párt keresek ma estére a Tisza tónál autós kalandra.Poroszló ,sarud
Sziasztok!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Szép napot mindenkinek!!
Holnap délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Szép napot mindenkinek!!

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Holnap este Eger környékén keresünk
Sziasztok! Holnapi napközben Jászberény környékén ráérő hölgyet vagy párt keresünk
Aktiv ferfi Mezokovesd kornyeken aki meg dugna?
Gyöngyösön valaki?