Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Holnap reggeli orakban M30 as vonalan, holgy vagy csinos par? Paroknal bi is ok! Tapasztalatom van!
Szerencs közelében diszkrét lakásomon hölgyet párt fogadnék szombat vasárnap.Diszkrét jó képü pasi vagyok jó mérettel.Kellemes partner
Természetben szopatnék!Barcikai csajost keresnék hozzá!
Ma este miskolcon autós kalanx egy telt vörós hölgyel!. Többeshez keresünk potens urakat.
Sziasztok, helyem nincs de szívesen találkozok veletek
(Ez egy válasz parpar1975 üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencs környékén passzív mostanság?
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben Egerszalókon helyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére. Júniusi talihoz.
Holnap délutántol este éjszaka párt hölgyet esetleg párokat várok privát lakásomon.Inteligens diszkrét férfi vagyok potens és jó mérettel.Miskolctol nem messze.
Egerben ma délután, kora este, kb.16 es 21 óra között szopni szeretnék.
Szomjazó a spermára.
Szomjazó a spermára.
Szép napot mindenkinek .Mi adatlapunk szerint keresünk férfit feleség többes örömére ...
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Sziasztok!
Most,ma délelőtt Hölgy/Pár egy odaadó,nyelvhasználat imádó,sportos 37 éves 21/5-ös játékszerrel rendelkező pasit?
Képet email-ben küldök!
Most,ma délelőtt Hölgy/Pár egy odaadó,nyelvhasználat imádó,sportos 37 éves 21/5-ös játékszerrel rendelkező pasit?
Képet email-ben küldök!
Ma délután után megyünk Tiszanánára fürdeni.
Sziasztok.Vasárnap párt keresek a Tisza tónál Sarudon autós kalandra,természetben,akár több órás programra is.Strandolás,napozás.Magas sportos nagy méretű pasi.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében.ma (péntek ) estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Ma délután Szerencs környékén keresek passzív partnert helyem nincs de autó vagy szabadban is jó
Sziasztok! Szombat estére(05.27.-e) keresünk PÁRT! Csak PÁRT! Természetesen, hosszabb távra is! Fogadni,utazni is tudunk! Olvass bemutatkozást, mielőtt írsz!
Sziasztok. Ápolt párhoz csatlakoznék heteró alapon.