Indulunk gombászni. Valakinek valami jó ötlete, merre indúljunk ?

Gyertek a Zempléni hutákba
Újhutára (Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 09:19
Újhutára (Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Indulunk gombászni. Valakinek valami jó ötlete, merre indúljunk ?

Sziasztok! Egy hetet töltünk hó végén Egerszalókon. Olyan fiatal masszírozni tudó fiút keresünk aki meztelenül megmasszírozná szintén meztelen feleségem. Szex nem garancia de elképzelhető!

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Eger Demjén környékén keresek párt vagy pasit délelöti orákban
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Miskolc környékén Fiatal pár nőt keres a feleség örömére 3as sexre.
A nő 33 a férfi 37.
A nő 33 a férfi 37.
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Högy vagy Pár társaságában!
Vagy akár a délelőtti óraimat is ha neked akkor jó!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Högy vagy Pár társaságában!
Vagy akár a délelőtti óraimat is ha neked akkor jó!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Borsod megye környékén erdei gombázáshoz keresek hölgyeket.
Szia ..egri vagyok laci0808@gnail.com
(Ez egy válasz szexifeleseg üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 10:55

EGER környékén keresek egy csinos,szex,önmagára igényes párt.
Sziasztok.Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára, passzív női ruci kedvelő vagyok.Érett , idősebb hölgyel is szívesen ismerkednék vagy pàrhoz csatlakoznék akár mindkét fél örömére.
Üdv ma délelötre keresek párt vagy pasit Eger Demjén környékén lehetöleg helyel rendelkezöt.hang emberek kiméjenek
Szép napot mindenkinek!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
Sziasztok.Teleélvezet pinát nyalnék.
Hölggyel ismerkednénk
Férfit keresünk feleség többes örömére .
Sziasztok!Gyöngyös és környékén ismerkednék.39 éves hetero férfi /178 cm,80 kg,borotvált fej,szakáll/ Írj privátba!

Ma délelőtt körül nézek Vargánya ügyekben Sirok,Recsk környékén. Esetleg Valaki, vagy Valakik csatlakozni?

Sziasztok! Ma délelőtt szívesen talalkozek valakivel Egerben! 37 éves bi ffi vagyok!
Sziasztok! Keresünk egy nagyobb intim mérettel rendelkező srácot (kb 20cm) párom szeretné kipróbálni az érzést amit egy ilyen farok adhat. Légy FÜGGETLEN, sportos 30 és 50év közötti és rendelkezz adatlappal. Tudj utazni. Fotó küldése emailen ne legyen probléma. A megkereséseket belső üzenetben várjuk. Ui: párokkal is szívesen ismerkedünk.