Ma estére!
Ápolt ,sportos,fiatal pasit keresünk.
Bátonyterenye környékéről....utazni tudj és merj mert érdemes
Ápolt ,sportos,fiatal pasit keresünk.
Bátonyterenye környékéről....utazni tudj és merj mert érdemes
Hali,20 éves átlagos testalkatú srácként hatvan és környéken nyalnék hölgyet
Sziasztok szívesen ismerkednék kisnána eger gyöngyös körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Miskolcon keresünk férfit aki beszállna a feleség dupla örömére .....
Párt keresek ma este Sarudon a Tisza tónál,ahol a férfi tag szereti nézni,ha párját előtte dugják,szopatják méretes szerszámmal,autóban,szabadban.
Szivesen ismerkednek párral,hölggyel,hetero alapon.Toltsunk el kellemes pár órát.Ápolt,fiatalos pasi vagyok.Helyem is van,Eger közelében.
Sziasztok! Miskolci duci feleség részére keressünk nyalni szerető kisebb méretű HETERÓ pasit! Helyünk nincs autóban lenne vagy nàlad!
Délelőtt Miskolc környékén szimpátia meglétén szopnék
Hétvégi élvezetekhez keresek barcikai csajost!
Hétköznap hölgyet kényeztetnék Miskolcon
Hétvégén Tiszafüreden Hölgyet, kényeztetnék, nyalnék,szopnék. Pasit szopatnék. Hely van.
Irtam!
(Ez egy válasz Jupet üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 22. csütörtök 19:48

Eger 60km körzetében keresünk hellyel rendelkező pasit a hölgytag örömére! Adatlapot olvasd el légyszíves !
Sziasztok!
Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár vagy akikhez lehet csatlakozni?
Írjatok bátran!
Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár vagy akikhez lehet csatlakozni?
Írjatok bátran!
Eger 60km körzetében keresünk hellyel rendelkező pasit a hölgytag örömére! Adatlapot olvasd el légyszíves !
Vasárnap, és egész jövő héten, Tiszatavi. Nudizos hajokázashoz keresek hölgyet esetleg párt
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Ma este pár a Tisza tónál,autós kaland,vagy a természetben?
Ma estére keresünk Eger környékén
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresnénk tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben. Nagyobb intim méret előny

Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet!