Barcikai csajost keresnék kölcsönös élvezetekre! Urakat nem!
Idöspárt keresek ajászsággal határos régióbol.
Sziasztok holnap délelőtt Egerben kihez ugorhatnék el imádok meztelenkedni és a szexben is mindenre kapható vagyok írjatok
Szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz, mindkettőtök örömére. Valós, 45 éves férfi vagyok. Kedves hölgy ismerettségét is keresem. Miskolc és környéke.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Párt hölgyet fogadnék diszkret lakásomon ma este.Infot fotot emailban vagy viberen küldök.Szerencs mellett
Sziasztok! Miskolcon lányt kényeztetnék.
Szia jelentkezem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 11:55
Törölt felhasználó (3949622)

Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Mátrában van egy nyaralóm. Szívesen kiadnám hölgyeknek, pároknak.
Privátban írjatok!
Privátban írjatok!
Most Miskolcon hölgy,vagy pár?enyhe bi belefér.
Üdv mindenkinek!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
A hétfő esetleg kedd estémet szívesen tölteném Hölgy vagy Pár társaságában!
Hatvan és környéke!
Face sitting-hez keresek titkos, laza kapcsolatra lányt/hölgyet, viszonzás nélkül is.
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!Ismerkednék Gyöngyös és környékén.39 éves egyedülálló hetero férfi.Írj privátban,ha és Viberen tudunk beszélni,képet cserélni,ha nálad ez a feltétel!Pisilés,seggnyalás egyebek vicc kategória,ha arra sem vagytok képesek,hogy találkozzatok egy megbeszélt helyen,időben!
Szia! Mikorra és merre?!
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 06. 28. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Orális játékokra keresek nőt párt ffit kor alkat nem szamit
Szerencs és környéken ismerkednék!
Ma délutanra sexpartnert keresek Miskolcon!
Ma este Eger környéken valaki?