----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Elvileg ráérek, attól függ mikor szeretnétek, és mit
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 22:39

Törölt felhasználó (4703466)

Sziasztok!
13-án Sárospatakon férfi vagy pár ?
Hali!
Még mindig él amit a múlt héten privátban beszéltünk:
Gyere Egerbe és élvezd tele a szám. (Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 14:54
Még mindig él amit a múlt héten privátban beszéltünk:
Gyere Egerbe és élvezd tele a szám. (Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 07. 04. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok holnap délelőtt Ózd 50km korzeteben orális játékokra keresek kor alkat nem számít
Sziasztok holnap délelőtt Ózd 50km korzeteben orális játékokra keresek kor alkat nem számít
Sziasztok ! Puncit nyalnék Miskolcon 20 km vonzás körében .
Holnap reggel Hatvanba ismerkednék
Hello, most ráérsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 11:46
Törölt felhasználó (873006)

a 21-es út mentén pár, lány esetleg 35 éves korig sráccal találkoznék. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
Nagyorosziba szópnék szopatnék ma..
Mi egy önmagára igényes pár vagyunk és hölgyet keresünk adatlapunkon leírtak alapján. Július vége felé pár napot Tiszafüred és Mátrafüred kk leszünk, szeretnénk kicsit megfűszerezni napokat. Találkozás előtt telefonos beszélgetés szükséges a hölgyek között!! Párt , pasit nem keresünk!
Mi egy önmagára igényes pár vagyunk és hölgyet keresünk adatlapunkon leírtak alapján. Július vége felé pár napot Tiszafüred és Mátrafüred kk leszünk, szeretnénk kicsit megfűszerezni napokat. Találkozás előtt telefonos beszélgetés szükséges a hölgyek között!! Párt , pasit nem keresünk!
Barcikai hölgyet keresnék kölcsönös élvezetekre!
Orális játékokra keresek párt ffit Ózd környékén kor alkat nem szamit
37 éves szőrtelen nőies fiu vagyok,szopnék.aszód-vác-balassagyarmat,gödöllő vonalon.
Sziasztok szívesen megismerkednek veletek
Sziasztok!
Sziasztok.Nudizást kedvelő párt fogadnék szombaton a Tisza tónál telkemen.
Ismerkednék párral,hölggyel a közelből,kellemes időtöltésre.
Sziasztok július 16 zempléni turahoz keresek hölgy társaságot
Csak valós pàrral illetve hölgyel ismerkednék, hétköznapi talàlkàra, kitöltött adatlappal, képekkel és videóval is rendelkezem. Többi információért privát üzenetben érdeklődj. Csak heteró alapon! Köszönöm