Sziasztok ma estére keresek egy jóméretű potens pasit.Egy hölgy harom pasis felálláshoz.Szerencs mellett diszkrét lakásomon.Esetleg pár is jöhet
Mezökövesd melle5 mezönyárádnàl szopok dugható vagyok autóban! Párok pasik jelentkezését várom
Ma este Miskolcon pár vagy pasi aki fogadna
Sziasztok.
Otthon elhanyagolt feleséget, unatkozó háziasszonyt, anyukát kényeztetnék.
Otthon elhanyagolt feleséget, unatkozó háziasszonyt, anyukát kényeztetnék.
Ma vagy holnap este kedves hölgy,pár társasága lennék,minden jóra.Helyem is van,Eger mellett.
Sziasztok! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék, hetero alapon.
Sziasztok, holnap estefelé ismerkednénk
Heves megyei nővel barátkoznék!
Pásztó melletti privát nyaralóban, kertben, erdőszélén pár vagy hölgy aki élvezné?
Privátban keressetek.
Privátban keressetek.
Sziasztok. Holnap (péntek)este nő vagy pár Balassagyarmat vagy környékén? Privát üzenetet írj!
Miskolcon keresek estere belevalo not

Szép estét,
Baráti viszonyt szeretnék kialakítani hosszutávon egy értelmiségi hölgyel vagy párral Borsod vagy Szabolcs megyében.
Üdv Erik
Baráti viszonyt szeretnék kialakítani hosszutávon egy értelmiségi hölgyel vagy párral Borsod vagy Szabolcs megyében.
Üdv Erik
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
2. Alkalommal szervezzük a meglévő társaságunkkal swinger magánbulit.
Augusztus 24-én. Borsod és Heves megyei párokat keresünk ehhez. A helyszín miatt .
A részletekért keressetek privát levélben
2. Alkalommal szervezzük a meglévő társaságunkkal swinger magánbulit.
Augusztus 24-én. Borsod és Heves megyei párokat keresünk ehhez. A helyszín miatt .
A részletekért keressetek privát levélben
Sziasztok! Egerben keresek olyan szobafestőt aki egy kezdőt tanítana és tapasztalatokkal ellátná! Minden személyesen vagy telefonon meg tudunk beszélni. 27 éves Egri vagyok! Megbízható!
Sziasztok,átlagos testalkatú fiatal sráck vagyok,kortól függetlenül nyalnék hölgyeket Hatvan környékén
Urakat és párokat keresek diszkrét huncutkodásra. Én Egri 27 éves pasi vagyok.
Sziasztok.
Otthon elhanyagolt feleséget, unatkozó háziasszonyt, anyukát kényeztetnék. És
Otthon elhanyagolt feleséget, unatkozó háziasszonyt, anyukát kényeztetnék. És
Sziasztok.Szombaton nudizás,napozás,medencézés,zene,szex.Telkemen a Tisza tónál erre a célra kialakított helyen.Párok csatlakozását szívesen vesszük.
Miskolcon keresek lányt-lányokat, helyem van találkozni, üzenetben várom ha valakinek lenne kedve találkozni és jólérezni magát velem