Szeptemberi hetvegekre keresunk elsosorban (biszex) ferfit cuckold harmasra.Csak keso delutan es este,pentektol vasarnapig.Az adatlapunk a mervado a jelentkezeshez.17 centi feletti meret elonyben,a holgy szivesen latna es hasznalna ilyet lelkesen.Megneznenk masztizast is ha van olyan aki elvezi ha latjak.Szeptember 11.-en biszex buliba megyunk Budapesten,ha van alkalmas partner oda/ott is csatlakozhat hozzank.
Hétfőn írtam nektek levelet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 09. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 14:21
Törölt felhasználó (4716229)
VIP

Csütörtök , péntek este Egerben tartózkodunk, pár vagy pasit keresünk , esetleg közös bérlés is szóba jöhet /jakuzzis szállás/.
Csütörtök , péntek este Egerben tartózkodunk, pár vagy pasit keresünk , esetleg közös bérlés is szóba jöhet /jakuzzis szállás/.
Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Sziasztok
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2023. 08. 09. szerda 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy párhoz csatlakoznánk,
Sziasztok.
Sárospatakon pár vagy nő esetleg?
37 éves sportos ápolt pasi vagyok.
Sárospatakon pár vagy nő esetleg?
37 éves sportos ápolt pasi vagyok.
Mi tudunk menni
(Ez egy válasz Spartacus üzenetére (2023. 08. 09. szerda 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 10:37

Sziasztok!Szombat,vasárnap hármasunkhoz párt keresünk.Nudizás,napozás,medencézés,szex,telkemen a Tisza tónál.Határozott,nem csak nudizni akaró pár,jelentkezését várjuk.
Sziasztok.
Gyöngyösi vagy környéki párral ismerkednék.Vékony,jó fej,magyar srác vagyok!
Gyöngyösi vagy környéki párral ismerkednék.Vékony,jó fej,magyar srác vagyok!
Kisvárda és környéki nőt keresek vagy párhoz csatlakoznék..
Sziasztok!Szombat,vasárnap hármasunkhoz párt keresünk.Nudizás,napozás,medencézés,szex,telkemen a Tisza tónál.Határozott,nem csak nudizni akaró pár,jelentkezését várjuk.
Privàtban èrdeklődj
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2023. 08. 08. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Megbizhato ápolt biszex vagy meleg homokos roma pasit keresek
Sziasztok. Szivesen nyalakodnek novel a reggeli orakban, parja jelenleteben is.
Üdvözletem! Csicskát, alázást, fétiseket, faszkínzást kedvelő Nőt, Barátnőket keresek. Szinte minden jöhet! Részletesebb infókért olvasd adatlapom! Illetve Privát üzenetben keressenek!
Sziasztok fiúk...Miskolc,Barcika környékén ismerkedünk...Igényes hàzaspàr vagyunk...
Sziasztok!
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben keresek Hölgyet vagy Párt az adatlapom szerint!
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben keresek Hölgyet vagy Párt az adatlapom szerint!
Sziasztok miskolcon parhoz csatlakoznek helyem van..
Ment üzenet!
(Ez egy válasz dakarosok üzenetére (2023. 08. 08. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 08. kedd 15:18

Parádsasvári kastély hotelben vagyunk, párom részére egy kimondottan jól masszírozó férfi masszőrt keresünk. Aki nem mellesleg ha úgy adódik kényeztetné is a hölgyet. Nagy intim elvárt és vekogy testalkat. Pocakos macis testalkat nem
Parádsasvári kastély hotelben vagyunk, párom részére egy kimondottan jól masszírozó férfi masszőrt keresünk. Aki nem mellesleg ha úgy adódik kényeztetné is a hölgyet. Nagy intim elvárt és vekogy testalkat. Pocakos macis testalkat nem