Adatlapunk alapján keresünk kis mérettel.Orál játékra.Vagy hölgyet finom játékra.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok.Olyan párt fogadnék ma telkemen Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják,használják egy méretes szerszámmal.meztelenkedés,napozás,medencézés,italozás,zene.
Hétfői- keddi találkára és feleség többes örömére keresünk férfit .
Sziasztok! Miskolci duci feleségnek keressünk estére nyalni szerető pasit, autós kalandra! Kisebb intimmel rendelkező heteró pasit keressünk!
Sziasztok! Barcikai csajost keresnék kölcsönös élvezetekre!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Van itt par akit izgat ha sex kozben kukkoljak?
Máma este kömlön szívesen találkoznék párral hölgyel
Üdv mindenkinek!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Párokat is szívesen látunk(max 2 pár) ha ezen összejövetelek kedvelői max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Párokat is szívesen látunk(max 2 pár) ha ezen összejövetelek kedvelői max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Én szívesen találkoznék veletek
(Ez egy válasz Kiváncsik üzenetére (2023. 08. 11. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 22:00

Sziasztok. Szombaton este pár, vagy szóló pasi társaságát keresnénk! Kamusok kíméljenek! Ha nincs telefonod ne is keress! Privátban várjuk az üzeneteket!
Sziasztok Gyöngyös Parád Mátraderecske környékéről esetleg van itt valaki aki ismerkedne?
Sziasztok ! Lány vagy pár esetleg , ma éjszakára Egerben . Helyem van !
Sziasztok. Szombaton este pár, vagy szóló pasi társaságát keresnénk! Kamusok kíméljenek! Ha nincs telefonod ne is keress! Privátban várjuk az üzeneteket!
sziasztok kinek a feleseget használhatnam elotte akit ez izgatna is? Hely kellene utazni tudoik!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Salgótarján környéki otthonunkba
Ma estére ápolt,fiatal pasit szivesen fogadnánk!
Merj irni,legyen fotód, és merj jönni is.
Ma estére ápolt,fiatal pasit szivesen fogadnánk!
Merj irni,legyen fotód, és merj jönni is.
Adatlapunk alapján keresünk kis mérettel.Orál játékra.Vagy hölgyet finom játékra.
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék ma este, a párja jelenlétében…Utazni tudok!
Ha megfelelek irj privátba
(Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)