Párt , házaspárt keresek ki ráér, helyem van,de utazok is. Zsolesz
Az lenne a világ 8. csodája,ha 1 ilyen hirdetés után,minden flottul menne!Engedd el,hiába van igazad :(
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 17:27

Ne hazudozzál már nekem! Sajnos már nincs meg a Viber beszélgetés, de legszívesebben bemásolnám ide. Nem mutatkoztál be, erre is tisztán emlékszem. Nem voltam veled bunkó, normálisan kérdeztem és írtam neked ! De ha így folytatod az lehetek …
Még egy utolsó gondolat, és legyen is ez a végszó…Valóban így volt amit most utoljára írtál, most beugrott. De azért hagyni, mert nem emlékeztem annyi idő után az első pillanatban, kicsit bizarr, nem gondolod!? Ha én tévedek mint most, azt el is ismerem és elnézést is kérek. De az nem igaz hogy bunkó és lekezelő voltam. Egyszerűen csak megkérdeztem hogy ez most komoly, hogy azért hagyjuk mert rögtön nem emlékeztem rád 17 nap után ??? Minden jót a továbbiakban!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 17:27

Ne hazudozzál már nekem! Sajnos már nincs meg a Viber beszélgetés, de legszívesebben bemásolnám ide. Nem mutatkoztál be, erre is tisztán emlékszem. Nem voltam veled bunkó, normálisan kérdeztem és írtam neked ! De ha így folytatod az lehetek …
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 16:33

Hónapokkal később?!! 4.7.-én írtál nekem! Mivel sok levelet kaptam a tiédet 4.24.-én olvastam és akkor írtam rád viberen. 17 nappal később! Szia! Anna vagyok a gg-ről! Azt írtad rá, hogy nem tudod ki vagyok. Erre én azt irtam, hogy ok, akkor hagyjuk. Igen késöbb már eszedbe jutottam és elkezdtél irkálni. Irtam, hogy már nem érdekel, mire te tovább irkáltál bunkó és lekezelő voltál mint ahogy most is! Ennek ellenére én nem tiltottalak és bunkó sem voltam csak töröltem amiket írtál. Hazug vagy és szánalmas!
Holnap szombaton este EGER-ben tartózkodunk. Hellyel rendelkező pasihoz vagy párnál huncutkodnánk
Csak viberrel, és képpel valós és HOLNAP EGERBEN találkozni tudó és akaró jelentezzen most, légyszíves.
Más esetben nem reagálunk.

Csak viberrel, és képpel valós és HOLNAP EGERBEN találkozni tudó és akaró jelentezzen most, légyszíves.
Más esetben nem reagálunk.
Hónapokkal később?!! 4.7.-én írtál nekem! Mivel sok levelet kaptam a tiédet 4.24.-én olvastam és akkor írtam rád viberen. 17 nappal később! Szia! Anna vagyok a gg-ről! Azt írtad rá, hogy nem tudod ki vagyok. Erre én azt irtam, hogy ok, akkor hagyjuk. Igen késöbb már eszedbe jutottam és elkezdtél irkálni. Irtam, hogy már nem érdekel, mire te tovább irkáltál bunkó és lekezelő voltál mint ahogy most is! Ennek ellenére én nem tiltottalak és bunkó sem voltam csak töröltem amiket írtál. Hazug vagy és szánalmas!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 13:39

Lekezelő, bunkó? Mivel, azzal hogy megkérdeztem ki vagy ??? Mást nem is beszéltünk, mivel azt sem tudtam hogy ki vagy !!! Ezzel hogy hazudsz is csak magad minősíted..Aki már ismer az tudja hogy milyen vagyok. Te voltál/vagy a szánalmas akkor is, és most is !!!
Helloo!!! Ma estére keresek nőt/párt kölcsönös örömszerzésre. Minden jóban benne vagyok megbeszélés kérdése. Utazni tudok, helyem sajnos nincs. Fiatalos arcu/vékonyabb alkatú 22éves srác vagyok!
Sziasztok! Barcikai hölgyet keresnék kölcsönös élvezetekre a hétvégén!
Párt , házaspárt keresek ki ráér, helyem van,de utazok is. Zsolesz
Sziasztok 34 éves Férfi vagyok ,Nőt vagy Párt keresek Miskolcról vagy közeléből
Lekezelő, bunkó? Mivel, azzal hogy megkérdeztem ki vagy ??? Mást nem is beszéltünk, mivel azt sem tudtam hogy ki vagy !!! Ezzel hogy hazudsz is csak magad minősíted..Aki már ismer az tudja hogy milyen vagyok. Te voltál/vagy a szánalmas akkor is, és most is !!!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 13:07

Nem fogok veled vitatkozni! Kaptál egy lehetőséget de lekezelő és bunkó voltál!. Szánalmas vagy!
Nem fogok veled vitatkozni! Kaptál egy lehetőséget de lekezelő és bunkó voltál!. Szánalmas vagy!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 12:16

A komolytalan inkább te vagy !!! A legutóbb amikor a hirdetésedre írtam neked egy normális üzenetet itt telefonszámmal, akkor vissza írtál nekem viberen hónapokkal később, bemutatkozás nélkül. Még az itteni nick neved sem voltál képes leírni. És vérig voltál sértve, hogy rögtön az első percekben hirtelen fogalmam sem volt, hogy ki vagy. Elnézést is kértem hogy nem emlékeztem vissza hogy te vagy, de pár perccel később beugrott, és rákérdeztem esetleg te vagy, erre a reakció az volt hogy tiltottál viberen. Szerintem inkább kezeltesd magad, mert vannak bajok a fejedben. Nem csodálom hogy elváltak tőled !!
A komolytalan inkább te vagy !!! A legutóbb amikor a hirdetésedre írtam neked egy normális üzenetet itt telefonszámmal, akkor vissza írtál nekem viberen hónapokkal később, bemutatkozás nélkül. Még az itteni nick neved sem voltál képes leírni. És vérig voltál sértve, hogy rögtön az első percekben hirtelen fogalmam sem volt, hogy ki vagy. Elnézést is kértem hogy nem emlékeztem vissza hogy te vagy, de pár perccel később beugrott, és rákérdeztem esetleg te vagy, erre a reakció az volt hogy tiltottál viberen. Szerintem inkább kezeltesd magad, mert vannak bajok a fejedben. Nem csodálom hogy elváltak tőled !!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 10:54

Sziasztok! Elvált vagyok és ismerkedni szeretnék. Elsősorban egy kedves, pozitív gondolkodású, aranyos, szenvedélyes férfit keresek, akivel valóban kellemesen és változatosan tölthetjük el a szabadidőnket. Csak szexre vagy egy éjszakás kalandra nem keresek senkit. Adatlapot olvass

Adatlapunk alapján keressük partnerünket. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Kérlek privátban írj!
Sziasztok! Elvált vagyok és ismerkedni szeretnék. Elsősorban egy kedves, pozitív gondolkodású, aranyos, szenvedélyes férfit keresek, akivel valóban kellemesen és változatosan tölthetjük el a szabadidőnket. Csak szexre vagy egy éjszakás kalandra nem keresek senkit. Adatlapot olvass

Sziasztok!
Mai nap demjéni barlangfürdőben nyitott hölggyel vagy párral ismerkednék.
Mai nap demjéni barlangfürdőben nyitott hölggyel vagy párral ismerkednék.
Sziasztok.Párt keresek Augusztus 19-20. ra nudizás,medencézés,zene hideg italok,sex. Telkemen a Tisza tónál.csak kitöltött adatlappal és képpel érdeklődj!
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül

Sziasztok!
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki csinos feleséget kényeztetne. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni.
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki csinos feleséget kényeztetne. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni.