Nem fogok veled vitatkozni! Kaptál egy lehetőséget de lekezelő és bunkó voltál!. Szánalmas vagy!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 12:16

A komolytalan inkább te vagy !!! A legutóbb amikor a hirdetésedre írtam neked egy normális üzenetet itt telefonszámmal, akkor vissza írtál nekem viberen hónapokkal később, bemutatkozás nélkül. Még az itteni nick neved sem voltál képes leírni. És vérig voltál sértve, hogy rögtön az első percekben hirtelen fogalmam sem volt, hogy ki vagy. Elnézést is kértem hogy nem emlékeztem vissza hogy te vagy, de pár perccel később beugrott, és rákérdeztem esetleg te vagy, erre a reakció az volt hogy tiltottál viberen. Szerintem inkább kezeltesd magad, mert vannak bajok a fejedben. Nem csodálom hogy elváltak tőled !!
A komolytalan inkább te vagy !!! A legutóbb amikor a hirdetésedre írtam neked egy normális üzenetet itt telefonszámmal, akkor vissza írtál nekem viberen hónapokkal később, bemutatkozás nélkül. Még az itteni nick neved sem voltál képes leírni. És vérig voltál sértve, hogy rögtön az első percekben hirtelen fogalmam sem volt, hogy ki vagy. Elnézést is kértem hogy nem emlékeztem vissza hogy te vagy, de pár perccel később beugrott, és rákérdeztem esetleg te vagy, erre a reakció az volt hogy tiltottál viberen. Szerintem inkább kezeltesd magad, mert vannak bajok a fejedben. Nem csodálom hogy elváltak tőled !!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 08. 18. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 10:54

Sziasztok! Elvált vagyok és ismerkedni szeretnék. Elsősorban egy kedves, pozitív gondolkodású, aranyos, szenvedélyes férfit keresek, akivel valóban kellemesen és változatosan tölthetjük el a szabadidőnket. Csak szexre vagy egy éjszakás kalandra nem keresek senkit. Adatlapot olvass

Adatlapunk alapján keressük partnerünket. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Kérlek privátban írj!
Sziasztok! Elvált vagyok és ismerkedni szeretnék. Elsősorban egy kedves, pozitív gondolkodású, aranyos, szenvedélyes férfit keresek, akivel valóban kellemesen és változatosan tölthetjük el a szabadidőnket. Csak szexre vagy egy éjszakás kalandra nem keresek senkit. Adatlapot olvass

Sziasztok!
Mai nap demjéni barlangfürdőben nyitott hölggyel vagy párral ismerkednék.
Mai nap demjéni barlangfürdőben nyitott hölggyel vagy párral ismerkednék.
Sziasztok.Párt keresek Augusztus 19-20. ra nudizás,medencézés,zene hideg italok,sex. Telkemen a Tisza tónál.csak kitöltött adatlappal és képpel érdeklődj!
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül

Sziasztok!
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki csinos feleséget kényeztetne. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni.
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki csinos feleséget kényeztetne. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 12:40

Miskolcon valaki szombat este egy duci feleség 3 asban történő autós kényeztetésére? Csak heteró,kisebb farkú pasik
Sziasztok , ma délután a nyéki tavon lenne egy NŐ aki SUPozna velem ?

Miskolcon valaki szombat este egy duci feleség 3 asban történő autós kényeztetésére? Csak heteró,kisebb farkú pasik
Gyulán nyaraló párral kalandoznek!
Sziasztok.
Fiatal bi pasis párt keresek
Fiatal bi pasis párt keresek

Keresek egy mohó Hölgyet egyoldalú punci nyalásra!
Sziasztok!
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben keresek Hölgyet vagy Párt az adatlapom szerint!
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben keresek Hölgyet vagy Párt az adatlapom szerint!
Sziasztok. Hölgy társaságot keresek a mai napra. Akinek lenne kedve annak levelét szívesen fogadom.
Szimpátia fontos! Miskolc és környéke Barcika és Eger is jó lehet!
Szimpátia fontos! Miskolc és környéke Barcika és Eger is jó lehet!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Salgótarján és környékén fiatal férfiként keresek nőt autós kalandra!
Nyéken kora délután egy hölgy vagy pár minden jóra