Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok, nyíregyháza és szerencs környékén masszázst vállalok nem vagyok profi nincs végzettségem , egy simogatós gyengéd kellemes masszázsról lenne szó házhoz megyek masszírozok anyagiaktol mentesen esetleg természetben aki szeretne hálálkodni arra lehet lehetőség írjatok beszéljük meg aztán mehet a dolog , hölgyek párok , férfiakat eldöntöm írásban
Irány ma az egri strand...
Szervusztok, olvastam az adatlapot, tudom elvétve, de ha ismét Egerszalókon járnátok és úgydöntötök, akkkor szivesen ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz douxsex üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 06:42

Egerszalókon ma Saliris fürdőjében valaki-k ismerkedési szándékkal?
Sziasztok!
Heves megyében keresünk ismerkedni, kalandozni vágyó hölgyet vagy párt. Sportos, szexi pár vagyunk. Nyitottak vagyunk mindenre, főleg egy erotikától fűtött estére, ami eltart hajnalig! Fogadni tudunk, utazni tudunk.
Heves megyében keresünk ismerkedni, kalandozni vágyó hölgyet vagy párt. Sportos, szexi pár vagyunk. Nyitottak vagyunk mindenre, főleg egy erotikától fűtött estére, ami eltart hajnalig! Fogadni tudunk, utazni tudunk.
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Örömmel találkoznék párral vagy hölggyel ma este. Helyem van Hatvanban.
Ne dohányozzon, ápolt is legyen meg legyen legalább 20/6 dàkója, ellenben egy kép sincs rólatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 26. szombat 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 26. szombat 14:25

Törölt felhasználó (4714722)

Ma este pasi?
Nem dohányzó, ápolt! Nem szőrös típusú!Max 45 éves korig!
Ma este pár aki ismerkedne Egerszalókon a nosztalgia fürfőben?
Akár egyoldalú punci-nyalásra keresek mohó Hölgyet!
Az adatlapom alapján keresek normális pasit!
29. Kedd késő délutántól másnapig keresek fogadni tudó partnerem. Elutazom bárhova, vasúti viszonylatban. Írj bátran.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ma este pasi?
Vasárnap délelőtt miskolci lakásomba feleséget kényeztnék férje előtt. Vagy együtt is
Párt keresek helyem van, de utazok is. privire szolesz
Egerben keresek építőiparban jártas szakembert akihez frissen vizsgázottként elmehetnék tapasztalatot szerezni! Szakmám: szobafestő. Privatban jelentkezz és megbeszéljük a részleteket.
Te magad megírod! 07:34
Legyen szép napod!
(Ez egy válasz Laca911024 üzenetére (2023. 08. 26. szombat 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Ma olyan extrém párt keresek ahol a férfi tagot izgatja,nézni szeteti ha párját előtte dugják,szopatják élveztetik el egy méretes szerszámmal.Közben nudizás,lazulás a medencében telkemen a Tisza tónál.
Én nem veszem fel a negatív kommenteket, attól intelligensebb vagyok. Plusz aki negatív kommentet fűz egy ilyen poszthoz elég szegénységi bizonyítványt alkot magáról
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 26. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 26. szombat 07:47

Törölt felhasználó (4706271)

Nagyobb esélyed van arra,h elüssön 1 autó vagy belédcsapjon 1 villám.Nem jó szándékból írta!Van telefon,amin lehet képet küldeni+ismerkedni!

Nagyobb esélyed van arra,h elüssön 1 autó vagy belédcsapjon 1 villám.Nem jó szándékból írta!Van telefon,amin lehet képet küldeni+ismerkedni!
(Ez egy válasz Laca911024 üzenetére (2023. 08. 26. szombat 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)