Nagyméretű aktiv pasit keresem hosszútávra
Igényes bisex passziv vagyok
Igényes bisex passziv vagyok
Holnap délután Szolnok-Eger útvonalon megállnék egy jót szopni... Gecit nyelni.
Sziasztok! Barcikai csajost keresnék kölcsönös élvezetekre!
Újabb próbálkozás a lehetetlennel...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet, (főleg a fenék érdekel.)
De olyat aki tudja, mit jelent ez és ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, de minden megoldható.
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható.
Anyagiak természetesen kizárva!
Sziasztok! Fogadni tudó hetero srácot keresünk max 50 éves korig! Hosszabb távú ismeretség a cél, az esti órákban érünk rá!
Holnap délután Szolnok-Eger útvonalon megállnék egy jót szopni... Gecit nyelni.
Szia irtam!
(Ez egy válasz Szopatnek14 üzenetére (2023. 08. 30. szerda 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 30. szerda 05:00

Ma delelotre szopni imádot vagy dughatot keresünk haverommalkor alkat nem szamit
Miskolcon ismerkednék párt vagy hölgyet fogadnék
Párt fogadnék házamban
Izmos kondis sracot keresünk hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre.
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
Helyünk van
Nyiregyhazan
Izmos kondis sracot keresünk hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre.
Helyünk van
Nyiregyhazan
Helyünk van
Nyiregyhazan
Ma delelotre szopni imádot vagy dughatot keresünk haverommalkor alkat nem szamit
Demjénben van most vki...vkik?
Sziasztok Egerben ki készítene rólam pár fotót amit aztán ide fel is tenne nekem természetesen intim
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok kisnána körül szívesen találkoznék nökkel párokkal
Sziasztok!
GYÖNGYÖS vagy közvetlen környékéről ismerkednék egy aranyos párral!Szeretném kipróbálni a 3as adta élvezeteket!Vékony,humoros,magyar pasi vagyok!
GYÖNGYÖS vagy közvetlen környékéről ismerkednék egy aranyos párral!Szeretném kipróbálni a 3as adta élvezeteket!Vékony,humoros,magyar pasi vagyok!
Üdv ma délelöt 8 és 9 ora közöt szopatnék dugnék Hatvan Gyöngyös közöt.akit érdekel és megfelel az idöpont az irjon privátba
Miskolc mellett, elhanyagolt hölgyeket és párokat fogadnék napközben.
Sziasztok egy pasi vagyok és nyékre mennék ki most éjjel , van ott valaki?