jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 20:49
Törölt felhasználó (4570232)

Ki szeretné le élvezni a feleségem cicijeit! Hétfőn kedden! Üzi privin!
Szopatnék, szopnék és amit megbeszélünk . Heves , Borsod , Nógrád megye .
Sziasztok.
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves korig
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves korig

Üdv! szerda napközben találkoznék hölggyel Miskolcon vagy esetleg párral.
Sziasztok!
Miskolcon ismerkednék,bi párral, vagy kezdő pasival!
Miskolcon ismerkednék,bi párral, vagy kezdő pasival!
Írtam privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 20:49
Törölt felhasználó (4570232)

Sziasztok! Egerben keresnénk alkalmanként hétvégén egy- egy éjszakára szállást. Többit privátban

Sziasztok!
Keresek észak-keleten egy vidám, nem szégyellős hölgyet közös programokra.
Keresek észak-keleten egy vidám, nem szégyellős hölgyet közös programokra.
Egerszalókon a Salirisben ismerkednék
Sziasztok,Miskolcon szeretnék hölgy örömére lenni, akár párokkal is lennék, izgat az idősebb korosztály

Miskolcon lennék házibarát. Fogadi is tudok párokat. Illetve helyet biztositok
Sziasztok!
Ket lanyt keresunk Heves megyeben szeptemberi buliba.
Jelentkezest privatban varok, es ott bovebb infot is irok!
Ket lanyt keresunk Heves megyeben szeptemberi buliba.
Jelentkezest privatban varok, es ott bovebb infot is irok!

Egerben ismerkednék hölggyel és párokkal is. Hely szükséges. 28 éves átlagos testalkatú szakállas pasi vagyok.
Miskolcon lennék házibarát. Fogadi is tudok párokat. Illetve helyet biztositok
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok! Nőket, illetve párokat keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet keresik! Fiatal, sportos, magas pasi vagyok, utazni tudok! Méreteim privátban
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!Párt keresek ma Egerszalók retró fürdő vagy Demjén termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,erotika.Magas sportos nagy méretű ápolt pasi vagyok.