Most is ráérnétek?
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 09. 05. kedd 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleség többes örömére ismerkednénk férfivel ....
Sziasztok,Miskolcon szeretnék hölgy örömére lenni, akár párokkal is , izgat az idősebb korosztály

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Miskolcon keresünk 22edikei hétvégére mivel ott töltjük a hétvégét!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Sziasztok én egy ápolt igényes férfi vagyok szívesen ismerkednék találkoznék nőkkel parokkal,akár most is
Sziasztok én szivesen ráélvezek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 20:49
Törölt felhasználó (4570232)

Ki szeretné le élvezni a feleségem cicijeit! Hétfőn kedden! Üzi privin!
Szia,
Írtam.
(Ez egy válasz Biszexmiskolc18 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 13:51
Írtam.

Sziasztok.
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves korig
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves korig

Sziasztok! Barcikai nőt keresnék kölcsönös élvezetekre!
Miskolc környékén fiú barátot keresünk...Igényes hàzaspàr vagyunk..Viber legyen..
Sziasztok... Párokhoz csatlakoznék, bi érdeklődés is lehet... Hatvan és heves-nógrád-pest--jász megye környéke.. Viber jó ha van..
Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Holnap délután Hatvanban lenne valakinek televerné párom használt bugyijat? Videót is mutatok róla közben
szívesen segítek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 13:11
Törölt felhasználó (4706593)

Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
jelentkezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szopatnék, szopnék és amit megbeszélünk . Heves , Borsod , Nógrád megye .
Sziasztok.

Üdv! szerda napközben találkoznék hölggyel Miskolcon vagy esetleg párral.
Sziasztok!
Miskolcon ismerkednék,bi párral, vagy kezdő pasival!
Miskolcon ismerkednék,bi párral, vagy kezdő pasival!
Írtam privátban