Egerben keresek maszti partnert! Lehetsz pasi is akar de hölgyek és párok előnyben! Hely kell!
Hello irtam privátban
(Ez egy válasz Biszexmiskolc18 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 13:51

Sziasztok.
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves korig
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves korig

Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Miskolcon puncit nyalnék
Sziasztok. Miskolcon keresünk 22edikei hétvégére mivel ott töltjük a hétvégét!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Szerda estére keresünk Eger környéken
Szopni imádot keresek kor alkat nem számít Ózd plusz
Holnap délelőtt Miskolcon kocsiban titkos randi???
KöszimMár megvan
(Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfő-kedd-szerda délután valaki a számba élvezhetne.
Ha többen lennétek még jobb lenne.
Imádom nyelni a gecit.
Ha többen lennétek még jobb lenne.
Imádom nyelni a gecit.
Írjatok nekem privátban
(Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Mai nap délelőtt esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 16:20
Törölt felhasználó (4688230)

Sziasztok!
Fiatal párként csinos hölgytaggal keresünk a mai napra potens, ápolt fiút heteró alapon a hölgy örömére. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem találkozni.
Fiatal párként csinos hölgytaggal keresünk a mai napra potens, ápolt fiút heteró alapon a hölgy örömére. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem találkozni.
Sziasztok én Hatvanban vagyok ma és ráérek irjatok rám privátba ha megfelelek
(Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Párként keresünk.
(Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt pár,esetleg pasi Hatvanban ráér?
Sziasztok! Barcikai hölgyet keresnék kölcsönös élvezetekre!
Sziasztok!
Ma este pár Demjèn termál tó.Fürdőzés szaunázás szex.
Sziasztok. Miskolc és vonzáskörzetében párokhoz csatlakoznák a hölgy örömére vagy hölgyeket kényeztetnék. Csak hétközben és a délelőtti órákban tudom megoldani a találkozót.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !