Sziasztok!
Miskolc közelében szerveznénk magán swinger bulit
Ehhez keresünk párokat főként, lányokat és pasikat is akár.
Időpont képlékeny, november közepére tervezzük.
Akit érdekel kérem privát üzenetben keressen
Miskolc közelében szerveznénk magán swinger bulit
Ehhez keresünk párokat főként, lányokat és pasikat is akár.
Időpont képlékeny, november közepére tervezzük.
Akit érdekel kérem privát üzenetben keressen
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Hétfőn Demjén barlangfürdő?
Holnap este egy jó pasi vagy csini pár nem jön a Minaro Hotelbe Tokajra?
Egerszalók nosztalgia fürdőben aki ismerkedne most?Magas sportos pasi vagyok nagy mérettel.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Októberi talihoz
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

sziasztok ma estére vagy akár a jövőhét bármely estéjére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Párt fogadnék miskolc mellett . Október 7 este
Igényes srác vagyok.
Igényes srác vagyok.
Igényes srác vagyok.
Igényes srác vagyok.
Sziasztok!Olyan párral ismetkednék ma Egetszalókon a nosztalgia fürdőben vagy Demjén termál túnál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját egy méretes szerszámmal dugják szopatját egy méretes szerszámmal fürdőzés,szaunázás közben vagy utána autóban,öltözőben...
Párhoz csatlakoznék ma éjszaka utazni tudok és helyem is van Nógrád megyében
Igényes srác vagyok.
Igényes srác vagyok.
Igényes srác vagyok.
Igényes srác vagyok.
Sziasztok nekem az időpont megfelelő.
Füzesabony vagyok
De meg tudjuk oldani szerintem
Füzesabony vagyok
De meg tudjuk oldani szerintem
Miskolcon ---szerdara vagy csütörtökre ---keresünk férfit feleség többes örömére ,,,,,
Ez lemaradt:::Borsod megyéből!!!
Sziasztok. Leírom amit szeretnék, és remélem vannak azért az oldalon akik hasonlóan gondolkoznak. Én egy igényes, sportos 40 éves pasi vagyok. Természetes csupasz mell, borotvált 18/5 ös farok, barna haj, barna szemű pasi. Elsősorban szeretnék találni egy szimpatikus párt, akivel kialakítunk egy haveri, baráti viszonyt, és alkalmanként nagyokat szexelünk. Tudom nincs fönt arképem, nem is lessz. Mert sokan visszaélnek itt a képekkel, és fölraknak kamuképeket, stb. Én azon a véleményen vagyok (és remélem ti is) hogy fussunk össze, nézzük meg egymást, akár ha csak az egyik fél jön a pártból is, és dötsük el szimpatikusak vagyunk e, vagy nem. Egyébként azt garantálom hogy én szimpi leszek
Vasárnap(09.24.) kalandoznék Miskolc-Eger-Barcika vonzáskörzetében, nagyobb szerszámmal! 3mas, cuckold, de akár éjszakai fürdő, vagy más programokban is benne lennék! Másik nap is szóba jöhet, írj ha diszkrét, megbízható, nem kamus férfit keresel/kerestek!
HETERO
HETERO
Borsodi párok vannak ezen az oldalon??? Ha szeretitek a sportos, csupasz testet, 19/5 ös szép szerszámot,. szívesen a rendelkezésetekre állok.