Feleség többes örömére ismerkednénk ,,,,,,,
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Ma estére keresünk ápolt, diszkrét férfit harmadiknak.
Sziasztok!Ma egész nap Egerszalókon a salirisben leszek párral ismerkednék a naturista részlegen,szauna,napozó. .magas sportos nagy méretű pasi vagyok.
Gyöngyös környékén szopnék ma reggel
Sziasztok
Miskolc-Barcika vonalon hölgyet vagy párt keresnek
Miskolc-Barcika vonalon hölgyet vagy párt keresnek
Sziasztok ma valaki tokaj fesztivál?
Woow, nagyon szexi és csinos vagy! Én IGEN!
(Ez egy válasz HarleyQuinn üzenetére (2023. 10. 06. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 06. péntek 21:33

Privát szervezésű bulihoz (gangbang, 1 hölgy résztvételével, 10.07. Szo Eger környéke) lehet csatlakozni még 1-2 igényes, sportosabb, normális mobilis ffi-nak. (szállásfoglaláshoz hozzájárulásod szükséges!)
Részletek priv. - CSAK komoly szándékú résztvevők írjanak.
Privát szervezésű bulihoz (gangbang, 1 hölgy résztvételével, 10.07. Szo Eger környéke) lehet csatlakozni még 1-2 igényes, sportosabb, normális mobilis ffi-nak. (szállásfoglaláshoz hozzájárulásod szükséges!)
Sziasztok MA ESTE . Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek . Tali ma este péntek.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek . Tali ma este péntek.
Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén bi pasi ma?
Miskolc- tiszaúj közt,most szívesen bekapnám valakinek!
Ma,holnap este hölgy,pár hölgy tagját kenyeztetném.
Hello ! 30-70 közötti hölgyet keresek szexkapcsolatra Miskolc és kornyeken!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok.Ma este pár Egerszalók vagy demjén fördőzés szaunázás szex?
Hétfő délelőttre duci hölgyet keresek.
Miskolcon most nálam ki verheted
Miskolci hölgyet vagy párt keresek 10.20-24 ig helyem van