Keresek Egerben hellyel rendelkező, értelmes, aktív pasit aki felavatna egy 48 éves, aputestű pasit.
Sziasztok! Még mindig keresünk szobafestőt! Csak Eger környékiek jelentkezését várjuk. Fizetést megbeszéljük.
Sziasztok!
Ismerkednék bi iránt érdeklődő párral!
Ötvenes igényes pasi vagyok.
Ismerkednék bi iránt érdeklődő párral!
Ötvenes igényes pasi vagyok.
Sziasztok! Szopni nyalni szerető bi pasit keresünk a közelünkből . Kisebb méret előny! Ápoltság diszkréció adott és elvárt. Az adatlapon megadott mail címen gyorsabb a kapcsolat felvétel.
Miskolcon párt fogadnék ma
Hölgyet,pár hölgy tagját szívesen kenyeztetnem,akár ma este is.Helyem van de utazni is tudok.
Egyoldalú punci-nyalogatásra keresek mohó, határozott Hölgyet Egerben!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Sziasztok!
Kedd délelőtt párokkal,hölgyekkel ismerkednék.
Borsod megye és környéke.
Kedd délelőtt párokkal,hölgyekkel ismerkednék.
Borsod megye és környéke.
Feleség többes örömére ismerkednénk ,,,,,,,
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok! Ma estére keresünk ápolt, diszkrét férfit harmadiknak.
Sziasztok!Ma egész nap Egerszalókon a salirisben leszek párral ismerkednék a naturista részlegen,szauna,napozó. .magas sportos nagy méretű pasi vagyok.
Gyöngyös környékén szopnék ma reggel
Sziasztok
Miskolc-Barcika vonalon hölgyet vagy párt keresnek
Miskolc-Barcika vonalon hölgyet vagy párt keresnek
Sziasztok ma valaki tokaj fesztivál?
Woow, nagyon szexi és csinos vagy! Én IGEN!
(Ez egy válasz HarleyQuinn üzenetére (2023. 10. 06. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 06. péntek 21:33

Privát szervezésű bulihoz (gangbang, 1 hölgy résztvételével, 10.07. Szo Eger környéke) lehet csatlakozni még 1-2 igényes, sportosabb, normális mobilis ffi-nak. (szállásfoglaláshoz hozzájárulásod szükséges!)
Részletek priv. - CSAK komoly szándékú résztvevők írjanak.
Privát szervezésű bulihoz (gangbang, 1 hölgy résztvételével, 10.07. Szo Eger környéke) lehet csatlakozni még 1-2 igényes, sportosabb, normális mobilis ffi-nak. (szállásfoglaláshoz hozzájárulásod szükséges!)
Sziasztok MA ESTE . Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek . Tali ma este péntek.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek . Tali ma este péntek.
Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén bi pasi ma?
Miskolc- tiszaúj közt,most szívesen bekapnám valakinek!