Sziasztok!Szombaton Eger és környékén pár,vagy házi buli ahová csatlakozhatnék?
Sziasztok 50 es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt, baratsag extrakkal.Ozd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeke. Fogadni tudunk.
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatná ha elöttük hasznaljak a feleseguket?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok,
Többes szex terén nyitni vágyó párral, vagy hölggyel ismerkednék. Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Magamról annyit árulnék el, hogy testalkatom átlagos. Hetente többször járok sportolni, illetve uszodában is megtalálható vagyok. Azért még alakulóban vagyok. Kocka has fél év múlva van betervezve
Intim borotvált. Tapasztalattal már rendelkezek ezen a téren.
Olyan férfi vagyok, aki megmeri élni a vágyait, így értelemszerűen olyan partnereket keresek, akik hozzám hasonlóan a komfortzónából picit kimozdulnak. Kellően nyitottak.
Merj személyesen találkozni, s ha a kellő szimpátia megvan. Illetve a három igen, akkor probléma nem lehet.
Hatvan és vonzáskörzete .
Többes szex terén nyitni vágyó párral, vagy hölggyel ismerkednék. Hosszútávú kapcsolatot keresek.
Magamról annyit árulnék el, hogy testalkatom átlagos. Hetente többször járok sportolni, illetve uszodában is megtalálható vagyok. Azért még alakulóban vagyok. Kocka has fél év múlva van betervezve

Intim borotvált. Tapasztalattal már rendelkezek ezen a téren.
Olyan férfi vagyok, aki megmeri élni a vágyait, így értelemszerűen olyan partnereket keresek, akik hozzám hasonlóan a komfortzónából picit kimozdulnak. Kellően nyitottak.
Merj személyesen találkozni, s ha a kellő szimpátia megvan. Illetve a három igen, akkor probléma nem lehet.
Hatvan és vonzáskörzete .
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Holnap esti dl klublátogatashoz keresek hölgy partnert.Hozlak-viszlek.
Aktív uni pasit keresek Szabolcsban,gyere el ,a hely adott. 30-60 éves potens legyél!
Szívesen a szádba élvezek ma du 3-4 körül...
Ma délután, kora este Egerben bekapnék valamit.
Esetleg spermás puncit nyalnék...
.
Imádom a gecit!
Több adag is jól esne.
Esetleg spermás puncit nyalnék...
.
Imádom a gecit!
Több adag is jól esne.
Pasit is?
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2023. 10. 25. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap délelőtt párt, hölgyet keresek.
Méretes farok.
Borsod megyéből.
Holnap délelőtt párt, hölgyet keresek.
Méretes farok.
Borsod megyéből.
Ráérek!Szólj ha elfogadtok!Szívesen csatlakozom, gyönyörű párodhoz.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 10. 25. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon ...
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 10. 25. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek hölgyet vagy párt simogatásra ,masszázsra,farokverésre esetleg orálra vagy akár szexre pest és nógrád megye
Szombaton Egerben keresünk partnereket,csak fotóval.
Sziasztok!
Keresem hölgy vagy pár hölgy tagjának társaságát Borsod megye és környékéről. 24 éves miskolci srác vagyok.
Keresem hölgy vagy pár hölgy tagjának társaságát Borsod megye és környékéről. 24 éves miskolci srác vagyok.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !