Próba
Eger és környéken férfias aktív?

Sziasztok. Holnap délelőtt Miskolcon kit, kiket látogathatok meg? Vagy esetleg a szabadban?????
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.
Sziasztok!
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben és vonzáskörzetében keresek hölgyet vagy párt.
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben és vonzáskörzetében keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok! Duci feleségem részére keresnék kisebb farkú pasit Miskolc környékén! A kisebb max:15 cm!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szombat délután párral taliznánk csajos +ami belefér
Eger és környékén keresek olyan párt ahol közösen szopnék a feleséggel vagy előtte még tanuló vagyok benne
Kedd-Péntek késő este vagy Szerda-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Feleség többes örömére keresünk férfit csütörtöki találka reményében .
Sziasztok! Ma kora este is aktuális…
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 10. 30. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 30. hétfő 16:31

Sziasztok! Egész héten akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére ..
Egyoldalú punci-nyalogatásra keresek mohó, határozott Hölgyet Egerben!
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Sziasztok! Heves megye és környékén ismerkednék, keresnék szexpartnert, utazni tudok! Természetesen diszkriéció és higiénia adott és elvárt!

Sziasztok! Egész héten akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére ..
Barcikai csajos keresek olyan baráti alapon ,hogy jól èrezzük egymàst olykor olykor ebben a szeszélyes időben!
Sziasztok.Ma vagy holnap szivesen találkoznék egy bi fiúval vagy bi párral.
Hétfő-Péntek késő este vagy Kedd-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok Péntek esti programra keresek partnert esetleg partnereket hely megoldott(akár ott alvás is) Salgótarjánban. Érdeklődni üzenetben .
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (kedd) estére keresek párt. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv