Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Miskolc mellől, barátságos családi házban, tudok búvóhelyet biztosítani, a előre egyeztett időpontban, lányoknak, pároknak akár 1-2 órára, is akár csak a látványért.
szép napot!
igaz kezdő vagyok, de szerintem tudnám szolgálni!
attila
miskolc mellől, hellyel is rendelkezem (Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
igaz kezdő vagyok, de szerintem tudnám szolgálni!
attila
miskolc mellől, hellyel is rendelkezem (Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok
Írtam e-mailt (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 09:34
Írtam e-mailt (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4715145)

Sziasztok! Keresünk 45+ elsősorban orálra diszkrét ,ápolt úriembert. Bi és kisebb méret előny. A közelünkből keresünk. Esetleg ebből a korosztályból párt is.
Sziasztok!
Hölgyek, párok a héten esetleg valami? Szauna, wellness kaland is érdekel.
Hölgyek, párok a héten esetleg valami? Szauna, wellness kaland is érdekel.
Eger és Miskolc közelében, illetve Eger és Hajdúböszörmény között fogadni tudó párt keresünk ma estére.
Egerszalókon a Salirisben ma délután lesz ismerkedni vágyó jóméretű férfi?
Keden délelöt 10 orakor Mátraházán lene kedve valakinek szopni a farkam? Ha igen privátba irj
Ma este pár/lány Miskolc környékén?
Akkor hiszek neked, ha valóban megszopatsz. /ahogyan megigerted másik felhasználó névvel...
(Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopo szolgat keresek plusz amit megbeszelunk
Sziasztok! Esetleg van itt olyan pár, aki november 17.-én Miskolcon nap közben ráérne? Szívesen találkoznánk hasonló párokkal.
Sexmániás extra potens keményfarkú srácot keresünk
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
Miskolcon hétfő délután párt fogadok lakásomban. Akár csak nézőként is
párt keresek me éjszakára Nógrád megye
Sziasztok. Popsi szexet kedvelő hölgyet keresek. Esetleg párt is, de csak a hölgy örömére, hetero alapon.
Gyöngyösön keresek pasit vagy párt közös orálra csak helyel rendelkezö keresen
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!