szép napot!
igaz kezdő vagyok, de szerintem tudnám szolgálni!
attila
miskolc mellől, hellyel is rendelkezem (Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
igaz kezdő vagyok, de szerintem tudnám szolgálni!
attila
miskolc mellől, hellyel is rendelkezem (Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok
Írtam e-mailt (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 05. vasárnap 09:34
Írtam e-mailt (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 05. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4715145)

Sziasztok! Keresünk 45+ elsősorban orálra diszkrét ,ápolt úriembert. Bi és kisebb méret előny. A közelünkből keresünk. Esetleg ebből a korosztályból párt is.
Sziasztok!
Hölgyek, párok a héten esetleg valami? Szauna, wellness kaland is érdekel.
Hölgyek, párok a héten esetleg valami? Szauna, wellness kaland is érdekel.
Eger és Miskolc közelében, illetve Eger és Hajdúböszörmény között fogadni tudó párt keresünk ma estére.
Egerszalókon a Salirisben ma délután lesz ismerkedni vágyó jóméretű férfi?
Keden délelöt 10 orakor Mátraházán lene kedve valakinek szopni a farkam? Ha igen privátba irj
Ma este pár/lány Miskolc környékén?
Akkor hiszek neked, ha valóban megszopatsz. /ahogyan megigerted másik felhasználó névvel...
(Ez egy válasz Alazok üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopo szolgat keresek plusz amit megbeszelunk
Sziasztok! Esetleg van itt olyan pár, aki november 17.-én Miskolcon nap közben ráérne? Szívesen találkoznánk hasonló párokkal.
Sexmániás extra potens keményfarkú srácot keresünk
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
Miskolcon hétfő délután párt fogadok lakásomban. Akár csak nézőként is
párt keresek me éjszakára Nógrád megye
Sziasztok. Popsi szexet kedvelő hölgyet keresek. Esetleg párt is, de csak a hölgy örömére, hetero alapon.
Gyöngyösön keresek pasit vagy párt közös orálra csak helyel rendelkezö keresen
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Hatvan környékén párhooz csatlakoznék ma este