Sziasztok! Hölggyel, párral (a hölgy örömére) kalandoznék ma este ..Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó .
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Miskolcon párt várok lakásomban
Miskolcon keresünk férfit feleség dupla örömére .
Eger és környékén keresek hölgyet vagy párt diszkrét kapcsolatra minden érdekel írjatok
Sziasztok, Nógrád megyében ma és/vagy holnap este (de akár utána is, csak most rettenetesen kanos vagyok
), szivesen találkoznék/ismerkednék szóló hölggyel vagy párral kizárólag hetero alapon. Tudok masszírozni is, tapasztalt "motoros" vagyok többesben is. Privátban keress

Sziasztok.
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Szopni imádot keresek Ózd környékén
Ma délután Nógrádból enyhe bi pasi lenne akivel közösen kivernénk, esetleg orál?
Gyöngyösön keresek biszex pasit
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (szombat) estére keresek párt. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok! Párommal a hétvégét Noszvajon töltjük, szívesen vennénk csinos lány társaságát vagy egy csinos pár társaságát az egyik este. Lány esetén mindenki - mindenkivel, pár esetén párcsere és lányok egymás között jöhet szóba. Akár itt üzenetben akár egy gyors Viber chat-en is dumálhatunk.
Egerben ma délután, kora este szeretnék valakit leszopni.
Sziasztok!Szombaton pár aki ismerkedne Egerszalókon a salirisben?
Miskolci hölgyel vagy párral taliznék ma vagy szombat napközben mindenre nyitott igényes diszkrét férfi vagyok Privátban írj
Ma péntek estére keresünk Miskolcon igényes párt vagy szóló hölgyet.
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.