Valaki ma Rio Disco Ózd???
Továbbra is aktuális…
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 11. 11. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 11:29

Sziasztok! Hölggyel, párral (a hölgy örömére) kalandoznék ma este ..Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó .
Továbbra is aktuális…
Sziasztok! Ma este 23 óra körül keresek partnert Heves megyében, autóval vagyok!

Ma este bi pasiként szopok szopatok dugok mezökövesd mellet autóban
Helló ma este szopok szopatok dugok bi pasiként autóban!!! Mezökövesd mellett!
Ma estére keresem a lehetetlent, szimpatikus,normális,értelmes ffi személyében.
Privátban..Köszönöm!
Privátban..Köszönöm!
Sziasztok! Hölggyel, párral (a hölgy örömére) kalandoznék ma este ..Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó .
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Miskolcon párt várok lakásomban
Miskolcon keresünk férfit feleség dupla örömére .
Eger és környékén keresek hölgyet vagy párt diszkrét kapcsolatra minden érdekel írjatok
Sziasztok, Nógrád megyében ma és/vagy holnap este (de akár utána is, csak most rettenetesen kanos vagyok
), szivesen találkoznék/ismerkednék szóló hölggyel vagy párral kizárólag hetero alapon. Tudok masszírozni is, tapasztalt "motoros" vagyok többesben is. Privátban keress

Sziasztok.
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Szopni imádot keresek Ózd környékén
Ma délután Nógrádból enyhe bi pasi lenne akivel közösen kivernénk, esetleg orál?
Gyöngyösön keresek biszex pasit
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (szombat) estére keresek párt. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok! Párommal a hétvégét Noszvajon töltjük, szívesen vennénk csinos lány társaságát vagy egy csinos pár társaságát az egyik este. Lány esetén mindenki - mindenkivel, pár esetén párcsere és lányok egymás között jöhet szóba. Akár itt üzenetben akár egy gyors Viber chat-en is dumálhatunk.
Egerben ma délután, kora este szeretnék valakit leszopni.