Balassagyarmaton igényes párhoz csatlakoznék vagy egyedülálló nőket kényeztetnék
Sziasztok!Ma párral ismerkednék Demjén termál tónál.Szaunázás,fürdőzés,szex.
Sziasztok! Szexpartnert keresek akár több alkalomra is hosszútávon, főként hölgyeket, de aktiv szerep is érdekel! Heves-, Nógrád megye és a Jászság is szóba jöhet, utazni tudok! Higiénia és diszkréció adott és elvárt! Jelöljetek, irjatok nyugodtan! Szép estét!
Sziasztok szívesen megismerkednek veletek ha lehet köszönöm
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 20:03
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Egyoldalúan szopnék 40+, férfias, kocsival vagy hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit. Vékony, sportos, ápolt bi passzív srác vagyok.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Ha valoban keresel és megint nem melébeszélsz irj rám
(Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Heves megyében valaki ma este tali?
Sziasztok! Hölgy, pár ma este ? Eger-Gyöngyös -Hatvan-Jászberény és környékei..
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Próba Eger és környéken férfias aktív kandúr?
Sziasztok.Fiatal,jó humorú,ápolt,magyar srác vagyok.Aki most nyitna először a többes felé!Normális,kedves párhoz csatlakoznék közös örömszerzés céljából!Diszkréció adott és elvárt!Lehetőleg Gyöngyös és környéke!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok Heves megyében szopnék ma reggel délelőtt
Pénteken valaki napközben ráérne Egerben?
Sziasztok, fiatal nagy farku pasit keresek alkalmi szexre.
Sziasztok ma este valaki(k)?42 éves nős bisex fiu vagyok helyem van ma este!! Irj pm
Sziasztok!
Szombat este készülünk Budapestre swinger-klub látogatásra. Esetleg van-e olyan miskolci pár, akik velünk tartanának? Az autónkban van hely egy pár számára.
Szombat este készülünk Budapestre swinger-klub látogatásra. Esetleg van-e olyan miskolci pár, akik velünk tartanának? Az autónkban van hely egy pár számára.