Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Sziasztok.
Van pár aki pasit keres estére? Bi vagy hetero alapon
Van pár aki pasit keres estére? Bi vagy hetero alapon

Balassagyarmaton ma valaki?
Ma este Gyöngyösön vagyok. Párokhoz csatlakoznék vagy nézném őket szex közben!
November 28-30 között Egerben párt keresek cuckold sexre
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb, hellyel rendelkező sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén. Privátban elérhető vagyok.
Szombat estére párt keresünk beszélgetés, iszogatás , egymás elötti szexi programra.

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Ma estére keresek kalandot,bármire nyitott vagyok
Normális kereteken belül.
Ma estére keresek kalandot,bármire nyitott vagyok

Normális kereteken belül.
Sziasztok! Hölgyet keresünk harmadiknak. Finom együttlét de enyhe kötözés ,bilincs ,felcsatolhatós játék is szóba jöhet. Tartós akár baráti kapcsolatot keresünk.
Sziasztok adatlapom szerint keresek
Sziasztok!
Szombati nap keresek hölgyet, párt Borsod megyéből.
Szombati nap keresek hölgyet, párt Borsod megyéből.
Hello!
11.25.szombatra keresek párt,srácot akikkel lehetne közösen főzni,grillezni közben iszogatás ismerkedés és ha minden jó akkor szex.Utazni tudjatok.Párnál a bi nem feltétel csak plusz opció.
11.25.szombatra keresek párt,srácot akikkel lehetne közösen főzni,grillezni közben iszogatás ismerkedés és ha minden jó akkor szex.Utazni tudjatok.Párnál a bi nem feltétel csak plusz opció.
Olyan masszőrt keresek,aki wellness hotelben dolgozik,lehet párja is,feleségem részére.
Szombaton Demjén termál tó fürdő,párt keresek cuckolddra.
Sziasztok! Barcikai csajos keresek kölcsönös élvezetekre!
Szombatra (.11.25.-re) késő esti találkára keresünk potens pasit egy jó kis hármasra ,aki utazni tud , hogy jól érezzük magunkat és egymást.......

Hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias aktív kandúr?
Csatlakoznék mostanság!
Hatvan Gödöllő környékén szopnék