Van egy csaj bátonyterenyén. Tetovált fültágitós. Tud róla valaki valamit?
Üdv!
Szeximádó partnereket keresek ismerkedés illetve játszadozás céljából akik a nagyobb szerszámot preferálják és nem csak levélben hanem élőben is!
Többes bulikban is szívesen részt vennék!
Szeximádó partnereket keresek ismerkedés illetve játszadozás céljából akik a nagyobb szerszámot preferálják és nem csak levélben hanem élőben is!
Többes bulikban is szívesen részt vennék!
Sziasztok..jövő héten (dec.4-8) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Sziasztok! A majdnem lehetetlenre teszek most kísérletet! Olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy társaságát keresem, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát! A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és az ismerkedéshez telefonszámra is szükség lesz! Privátban légyszi!
Mi igen voltunk is
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Partnert keresek holnapi napra hölgy és pár személyében.
Borsod megye előny.
Borsod megye előny.
Sziasztok,
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap

Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Én mennék

Sziasztok párokat és nőket keresek 21F
Salgótarján környéki pár ma estére ?
Hellyel rendelkező ápolt pasi vagyok.
Hellyel rendelkező ápolt pasi vagyok.
Feleség többes örömére keresünk partnert ..
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok.Ma pár Demjénben aki ismerkedne?
Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Mezökövesd mellet bi pasiként szopatok szopok
Én Eger mellett lakok, de még nem hallottam róla
(Ez egy válasz Zsoci üzenetére (2023. 12. 02. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 02. szombat 17:53

Sziasztok..
Tudja valaki hol van egerben az autósismerkedő hely?
Kérem írja meg privátban.
Köszönöm.
Köszönöm.
Sziasztok..
Köszönöm.
Köszönöm.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok hölgyek, párok! Ma este csatlakoznék egy izgalmas kalandra …Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó környéke …