Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 34 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (szombat) estére keresek párt. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok! Párommal keresek párt 20.-án nap közben Miskolcon! Nyugodtan keressetek. Szép napot!
Sziasztok!Ma este Demjénben párral ismerkednék..Szaunázás,fürdőzés...
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint ismerkednék!
Párok előnyben!
irtam privibe
(Ez egy válasz Dambala01 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 13:31

Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt négyes gabayodas , buli miadt nem szeretnénk semmi clubbot és tömeget magunk körül se rengeteg pasit sem ha magatokra ismertették írjatok rank aránylag korunk se gond ha egyezik ami 20-35kozti pár vagyunk így nem a 60eveseket keressük
Ma délelőtt Borsod ill. Heves megyében hölgyet kényeztetnék, akár viszonzás nélkül is. Ápolt 40 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok! Mától egész decemberben szabad vagyok. Napos és este is aktuális nekem az izgalmas kaland. Hölgyeket, párok hölgy tagját kényeztetném hosszasan ..! Utazni tudok.
Miskolc vagy környékén keresek hölgyet vagy párt Mindenre nyitott vagyok Priviben írj
Egyoldalú punci-nyalogatásra keresek mohó, határozott Hölgyet Egerben!
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Szia irj rám
(Ez egy válasz calii001 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv.
Miskolcon a leírtak szerint keresek akár bi férfi tagú házaspárt is!
Miskolcon a leírtak szerint keresek akár bi férfi tagú házaspárt is!
Sziasztok.
Gyöngyös és környékén valaki 45-50 felett?
Gyöngyös és környékén valaki 45-50 felett?
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Miskolci lakasomon párokat hölgyeket várok közös izgalmas játékokra
Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igény szerint nem csak a fenekét nyalnám.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
sziasztok szívesen megismerkednénk másik párral baráti kapcsolat a célunk +négyes gabalyodás írjatok ha magatokra ismeretek
Sziasztok!Barcikai hölgyet keresek kölcsönös élvezetekre!