Holnap estére keresünk Eger környékén
Sziasztok!
Kedves intelligens párokkal ismerkednénk…
Szívesen mennénk szilveszteri házibuliba!
Kedves intelligens párokkal ismerkednénk…
Szívesen mennénk szilveszteri házibuliba!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok 35 Éves nyitott Pasi vagyok Miskolcról Nőt vagy Párt keresek,Helyem van
Párral, hölggyel ismerkedem Borsodból!
Feleseg dupla örömére keresünk ...
Sziasztok! Hatvan környékén hölgyek, párok ma este ?
Sziasztok valaki borsodban ma egy masszázs helybe megyek párok csajok

Óriási, ezen szakadok a röhögéstől!

Sziasztok!
Szóló pasiként keresek szilveszteri bulit, Heves megyéből.
Szóló pasiként keresek szilveszteri bulit, Heves megyéből.
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén csütörtökön, hosszabb távú barátság céljából. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! K. barcika környékén csatlakoznék hölgyhöz, párhoz, hetero alapon, közös élvezetekre.
Sziasztok ma délután vagy este keresnék párt vagy lányt. Akár szex nélküli találkára is.lehet csak masszázs, simogatás vagy közös maszti de akár a hölgy is kiverheti ha csak ennyit szeretne. Lehet csak oral oda vissza vagy csak oda .de akár sex is. Várom leveleiteket pest és nógrád megye
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Sziasztok! Ápolt, diszkrét bi férfit keresünk harmadiknak hétvégére, esti órákban.
Ma-holnap, hölgy/pár Miskolcon?
Sziasztok!
Eger és környékén párral ismerkednénk!
Szilveszteri házibuliba is szívesen mennénk…
Eger és környékén párral ismerkednénk!
Szilveszteri házibuliba is szívesen mennénk…
Holnap délelőtt, Miskolc, Barcika?? Jó 40es pasival, jó szex?? Írj, írjatok, és tali.
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!