Valaki? Senki?
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger...

Egerszalókon környékén van olyan hölgy aki szintén egyedül van szereti az átlagnál nagyobb méretett és szivesen töltené az év végét élvezetek között hely van
Sziasztok! K.barcika és környékéről keresek hölgyet, párt, hetero alapon kölcsönös kényeztetésre.
Sziasztok.A mai nap szivesen találkoznék egy bi párral vagy fiúval minden megoldás érdekel.
Szilveszteri szexbulira keresünk fiatal-akár szűz fiút,fiúkat-,hogy felejthetetlenné tegyük az új év-és új életük-kezdetét!
Magunkról:Nagy korkülönbséges házaspár vagyunk, a lány 20 éves,vékony,magas,nagyon formás alkat,kis cicik,borotvált punci.Barna hosszú haj,barna szem.
Férfi tag teljesen hetero,40 múlt,magas,izmos alkat,barna haj,szem.
A hölgy részére keresünk kifejezetten szexéhes srácot srácokat,akiket betanítanánk a szex rejtelmeibe.
Lehet akár 2-3 fős baráti társaság is,ha nem tudjátok még,hogy hol Szilvesztereztek
Mivel a hölgy igazi szex,és spermafüggő-és tudjuk mekkora ajándék ez-így kérjük a 20 év feletti fiukat:hagyjátok meg a lehetőséget az igazi tapasztalatlanoknak,hagy legyen egy jó éjszakájuk!
Tehát 20 alatt keresünk,helyileg Hatvan,és 30-40km környékéről lehetőleg!
Magunkról:Nagy korkülönbséges házaspár vagyunk, a lány 20 éves,vékony,magas,nagyon formás alkat,kis cicik,borotvált punci.Barna hosszú haj,barna szem.
Férfi tag teljesen hetero,40 múlt,magas,izmos alkat,barna haj,szem.
A hölgy részére keresünk kifejezetten szexéhes srácot srácokat,akiket betanítanánk a szex rejtelmeibe.
Lehet akár 2-3 fős baráti társaság is,ha nem tudjátok még,hogy hol Szilvesztereztek
Mivel a hölgy igazi szex,és spermafüggő-és tudjuk mekkora ajándék ez-így kérjük a 20 év feletti fiukat:hagyjátok meg a lehetőséget az igazi tapasztalatlanoknak,hagy legyen egy jó éjszakájuk!
Tehát 20 alatt keresünk,helyileg Hatvan,és 30-40km környékéről lehetőleg!
Feleség dupla örömére ismerkednénk ,talán még idénre is 31-re
Sziasztok! Orális szexre keresünk bi partnert.Mindenki mindenkivel. Kisebb max. átlagos mérettel pasiknál. Kevési szabadidő miatt a közelünkből keresünk az esti órákra. Az adatlapon megadott címen várjuk a jelentkezést ha lehet fotóval.
Sziasztok, van pár aki keresne igenyes sportos bi sracot ? Ha igen, irjatok..utazas..hely nem gond
Én nagyon szivesen,irtam is már nektek többször.
(Ez egy válasz Ducipunci üzenetére (2023. 07. 14. péntek 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 14. péntek 06:16

Sziasztok! Miskolcon valaki aki szivesen benyalna egy duci feleségnek a férje jelenlétébe?
egy Borsod és Heves megye határán fekvő fürdőhelyen lévő apartmanházban szilveszterezünk... Jacuzzi, kaja, pia, jó társaság... 4-5 par van eddig, de hely van bőven, jöhetnek még párok, lányok. Nem üzleti alap, szimpátia, hasonló gondolkodás, egy húron pendülés a lényeg. Fiúk bocsánat, de bőven van szóló ismerős, ha a vendégek hívni akarnak.
Sziasztok! Hosszú távra keresek egy szimpatikus Párt, ahol a férfi tag szintén enyhe bi vagy bi érdeklődésü. Eléggé orál mániás vagyok, szeretem adni és kapni is. Nem vagyok független, munka miatt sokat utazom, azon megyékbe ahová ezt az üzenetet megosztottam. Szerintem fontos a kellő összhang egymás megismerése, felfedezése, hogy igazán élvezetes legyen az együttlét. -Hirtelen/azonnal, egyéjszakás kalandokat nem keresek. Páromtól megkapom amit egy hetero kapcsolatban lehet, szóval nem "potyap.ncira" hajtok. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, privátban elérhető vagyok.
Egerben keresek aktív, ápolt, hellyel rendelkező, értelmes pasit aki felavatna egy aputestű, 50 éves, férfias pasit!
Egyoldalú punci-nyalogatásra keresek mohó, határozott Hölgyet Egerben!
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Kor és alkat nem számít, ápoltság, higiénia adott és elvárt.
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Ülj a számra és élvezd! Addig és úgy ahogy Te szeretnéd!
Kor és alkat nem számít, ápoltság, higiénia adott és elvárt.
Párokhoz is csatlakozom orális vonalon.
Azt is imádnám ha szereted a strapon-t.
Helyem nincsen!
50 éves férfias pasi vagyok.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hölgyet nyelvel kényeztetnék Hatvanban

pár vagyunk, szivesen ismerkednenk valos barati parral, akik talalkozni is akarnak, baratsag extrakkal, szeretjuk az eletet elni,közös szilveszteri buli. Esetleg swingers buliban is reszt vennenk szilveszterkor. Salgotarjan, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc kornyeken
Sziasztok! Nem tudom hogy van e itt olyan hölgy aki titokban ismerkedne de nem mer ismerkedésbe kezdeni, én diszkrét alkalmi partner lennék hozzá Mezőkövesd-Miskolc kornyékén.
Sziasztok, van pár aki keresne igenyes sportos bi sracot ? Ha igen, irjatok..utazas..hely nem gond
.

Hello! Ápolt, igényes, szexi, nem roma párt vagy hölgyet keresek hármasra. Írj bátran.
Sziasztok!
Eger-Miskolc térségében szilveszterező párral kalandoznánk….
Eger-Miskolc térségében szilveszterező párral kalandoznánk….