Sziasztok! Mai nap Salgótarján környékén összefutnék hasonló érdeklődésű enyhe bi sráccal. Autóban esetleg szabadban.
Alázzatok, uralkodjatok..... csak erezd ki a gőzt....hogy otthon nyugodt légy! Olyan szexpartner társaságát keresem aki a szexben határozott szeret irányítani , alázni és nem riad vissza a perverz dolgoktól sem! 52 éves Biszex sub pasi vagyok aki csak arra vágyik hogy alárendelt legyen ! Ha érdekel a dolog és tudod is mit akarsz és mered is írj privát ! Helyet tudok biztosítani!! eszközöm is van! Bármikor tudunk találkozni, akár napközben is!
Idősebb pár hölgytagját kielégíteném kényeztetném párja előtt, vagy akár vele együtt.
Sziasztok.
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ?
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ?
Sziasztok, Bi kíváncsi, esetleg szintén nős, velem egykorú vagy fiatalabb sráccal ismerkednék/találkoznék Mezőkövesd környékén (helyem van), hosszabb távú barátság céljából. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok. Miskolc környékén keresnék partneremmel 1 olyan ffit aki megmaszírozná, esetleg orálisan kényeztettné. Max ennyi. Más kontakt nem lehetséges. Hely kell hogy legyen.
Gyöngyös környékén keresek ma napközben közös masztira, autos kukkolásra partnereket.
Lány vagy pár előtt szívesen kiverném.
Gyöngyös környékén keresek ma napközben közös masztira, autos kukkolásra partnereket.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Feleség többes örömére ismerkednénk férfivel.
Valakit most lecumiznék!
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 22:55
Törölt felhasználó (931596)

Sziasztok ! Tiszaújváros és Miskolc között keresek egy olyan Hölgyet aki elviselné meztelenkedésem
cserébe házkörüli munkát szívesen elvégzem ?!
illetve ismerem a svéd és a jóni masszázst !! CSAK HÖLGYEK ! Esetleg olyan Hölgy aki megmasszíroz ?

Sziasztok, hetero alapon valaki Balassagyarmaton most?
Miskolc környékén szexpartnert keresek. Elsősorban párokra gondoltam. Igényes, 40es pasi vagyok, szép szerszámmal.
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
6x vagy akár 7x utáni hölgyet keresek 1 kis buja masszírozásra, nyalakodásra, az se baj, ha molett vagy és a cicid óriási és lóg, sőt!az csak előny!
jelige: mindent a szájnak!
jelige: mindent a szájnak!
Sziasztok!
29 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel
Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
29 éves, igenyes, ápolt srácként keresem szinten igenyes partnerem/eim.
Elég nyitott vagyok, sok minden erdekel

Ha szimpi vagyok legyszives keress meg privátban. Kepkeregetok, kamusok kíméljenek (természetesen kolcsonos szimpatia esetén a találkozó elott kep cserebe benne vagyok, hogy a kételyeket eloszlassuk)
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok.
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 17:57
Olyan part keresek ahol a holgyel egyutt szophatnam a ferfit, nyalhatnam a not mikozbe a parja dugja, csokolznek a holgyel miutan parja szajaba elvezett. Van akit izgatn0a ? (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4700995)

Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok.
Öltöny, egyenruha?
Sziasztok! Miskolcon vagy környékén tud valaki ajánlani férfi intim gyantázót?
Párral, hölggyel ismerkednék szóló pasi Borsodból