Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.19.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Mezőkövesd környékén keresek hölgy szexpartnert.
Sziasztok! Szexpartnert keresek Heves megye és környékén (Jászság, Nógrád, Pest, Borsod) akár hosszabb távra is! 29 éves vagyok, higiénia és diszkréció adott és elvárt! Autós találkozó is szóba jöhet, utazni tudok! Üzenetben irjatok! smile
Írjál priviben és megbeszéljük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 15:20
Törölt felhasználó (4727622)

Sziasztok.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Eger Tiszafüred útvonalon egymás előtti masztizásra keresek hölgyeket párokat én 50es borotvált pasi vagyok
Sziasztok.
Igényes párt fogadnék
Február 22-től 28-ig keresek lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek.
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Heves megyében kalandoznék.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Eger és környéke ------- 40es 50es bikás csak aktív pasikat keresek.
Borsodi Hevesi pár szeretkezeset megnézném hetero alapon.
Van itt ilyen pár?
Részleteket privatban megbeszéljük.
Köszönöm a válaszokat.
Van itt ilyen pár?
Részleteket privatban megbeszéljük.
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.

Sziasztok. 50+-os pasi érdekelhet valakit Hatvan környékéről?
Sziasztok! Szexpartnert keresek Heves megye és környékén (Jászság, Nógrád, Pest, Borsod) akár hosszabb távra is! 29 éves vagyok, higiénia és diszkréció adott és elvárt! Autós találkozó is szóba jöhet, utazni tudok! Üzenetben irjatok!

Fiatal átlagos testalkatú srácként,nyalnàm bármilyen korosztályú hölgyek fenekét,punciját,de bármi másban is benne vagyok.heves megyében elsősorban.
Igen
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2024. 02. 17. szombat 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatalos 20-as éveiben járó srác ismerkedne hetero alapon. Álagos testalkat, utazni tudok. Privában írjatok!