Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.10.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok !Parokhoz csatlakoznék a hölgy örömére !En egy Miskolci 40 éves jóképű férfi vagyok !Miskolc és környéke !
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Eger vagy környékén keresek nagy farkamra szopni imádo pasit vagy párt autos kalad
de lakásban joblene privátba keres

Sziasztok.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Sziasztok. Valaki megszopatna? Miskolc-tiszaújváros közt vagyok!
Az adatlapom szerint keresek hölgyeket és párokat!
Biszex, aktívat keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Ma késő esti talira keresünk utazni tudó srácot!
Sziasztok. Keddre keresek partnereket . Hely megoldott akár egész éjjel lehet maradni is
Sziasztok! Kedden délelőtt hölgyhöz, párhoz csatlakoznék, hetero alapon!
Igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 08:25
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Sziasztok csak Egerben ??
Sziasztok csak Egerben ??
(Ez egy válasz enjoy_boy üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 07:36

Szerda esti találkozóval keres 2 potens srác partnert, partnereket Egerben!
Szerda esti találkozóval keres 2 potens srác partnert, partnereket Egerben!
Miskolcon hölgy aki engedné hogy benyaljak neki?
Ülj a számra és nyalasd a puncidat és popsidat!
Sziasztok! Hatvanba most valaki?
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok!
Valakit nagyon szívesen szopatnék
Minden megoldást meghallgatok!
Valakit nagyon szívesen szopatnék

Minden megoldást meghallgatok!