Sziasztok nem jár valaki az Egri usziba én ott melozom persze diszkréció fontos!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!Perverz hölgy társaságát keresem.Életkor nem fontos viszont a diszkréció igen.
Holnap délelőttre keresek Miskolcon vagy a környéken érett hölgyet, nőt, lányt titkos diszkrét kalandra
Borsodi hölgyel vagy párral ismerkednék hetero alapon.
Ma estére párhoz csatlakoznék
Nógrádban
Nógrádban
Igényes hölgyeket, párok hölgy tagját szívesen masszírozom. Utazni tudok.
Helló mindenkinek! Nógrád megyéből pár? Passziv bi férfi vagyok.
K.barcika környékén keresek holnap délelött, hölgy, pár?
Kazincbarcika és környékéről van itt nő aki szeretne egy titkos szekapcsolatot?
Délelőtt kis szex??? Miskolc
Szia én szivesen taliznék veled irj rám privátba
(Ez egy válasz Dambala01 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Gyöngyös és környékén találkoznék,beszélgetnék Obi,Tesco parkoló??40 éves hetero férfi
Egri, aktív, hellyel rendelkező bi/homo pasit keresek!!!
Holnap délelőtt Miskolcon kinek lenne szüksége egy igényes negyvenes pasira, szép farokkal?
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Miskolcon megszopatna valaki?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.10.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok !Parokhoz csatlakoznék a hölgy örömére !En egy Miskolci 40 éves jóképű férfi vagyok !Miskolc és környéke !
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !