Sziasztok.Magas,izmos testalkatú pasi,nagy mérettel.Párral,nővel is ma és holnap Demjénben a termál tónál.
Miskolci hölggyel ismerkednék didzkréten
szopnék most miskolcon
Sziasztok, szombaton napközben párhoz csatlakoznánk
vlorandd@icloud.com
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok perverz hölgyet keresek titkos kapcsira,nem baj ha nem vagy független én sem vagyok az

Hali. Part ert keresek holgy vagy part.
Sziasztok 30as sportos sráckent szivesen csatlakoznek parhoz hölgyhöz Nógrádmegye es Pestmegye egyes részein. Utazni tudok kalandvagyó vagyok es ...
remélem sikerül. Esetleg PárosMD holnap? Beírom a szamotok szep napot

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Szombaton, vagy kedden délelőtt Miskolcon szívesen ismerkednénk párral. Ha gondoljátok, keressetek! Szép napot!
Nőt,párt fogadnèk ma este Bogács mellett!
Partnert keresek.
Szombat délutánra hellyel rendelkező hölgyet keresek kellemes kikapcsolódásra Miskolcon
Sziasztok! Hellyel rendelkező igényes normális pasi vagyok. Nőket és párokat szívesen fogadok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.14.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.

Törölt felhasználó (4583522)

Borsodi unatkozó hölgy?
szopnék most miskolcon

sziasztok most szombaton ra ero párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak a nejet?
Holnap délelőtt, pici szex?? Miskolc. Írjatok, tali.