Sziasztok.2024.03.23.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám befogadó társaság.Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd én keresek. További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .
Sziasztok!
Szeretőmmel (42 éves , nagy cicis , csinos dekoratív hölgy ), holnap(péntek) esti talira keresünk hölgyet, esetleg pár is szóba jöhet, Kazincbarcikán van helyünk ! Privát üzenetek várunk!
Szeretőmmel (42 éves , nagy cicis , csinos dekoratív hölgy ), holnap(péntek) esti talira keresünk hölgyet, esetleg pár is szóba jöhet, Kazincbarcikán van helyünk ! Privát üzenetek várunk!
Szombat éjszakára keresek olyan nőt aki szereti az anál szexett,Mezőkövesd környéke
Most keresek Miskolcon sexpartnert, varom az uzeneteket
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Bocsi. Nem neked akartunk írni. Sorry
(Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2024. 03. 19. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali.
Tudom hogy kicsit későn szólunk, de esetleg holnap délelőtt lenne kedved talizni velünk. (Ez egy válasz masszőrpasi86 üzenetére (2024. 03. 19. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 16:57
Tudom hogy kicsit későn szólunk, de esetleg holnap délelőtt lenne kedved talizni velünk. (Ez egy válasz masszőrpasi86 üzenetére (2024. 03. 19. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Hali.
Tudom hogy kicsit későn szólunk, de esetleg holnap délelőtt lenne kedved talizni velünk. (Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2024. 03. 19. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom hogy kicsit későn szólunk, de esetleg holnap délelőtt lenne kedved talizni velünk. (Ez egy válasz Jurij73 üzenetére (2024. 03. 19. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap délelőtt Egerben leszek lenne ott hölgy aki szeretne találkozni és kellemesen eltölteni a délelőttöt?
Sziasztok, ma este keresek Egerben. Egy jó kis orál vagy akar dugas is beleférne.
Helyem nincs sajnos
Helyem nincs sajnos
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger, hely van, életkor < 40!
Sziasztok! Ma este szívesen vendégül látnék lányt vagy párt Miskolci lakásomba. Kedves, ápolt, független pasi vagyok. Privát üzeneteket várok. Gyertek és érezzük jól egymást
Köszönjük Pr1975-éknek a kedd délelőttöt. Ők mertek találkozni!

Sziasztok,
Holnap esti lehetőséggel keresek partnert.
Privátban, köszönöm!
Holnap esti lehetőséggel keresek partnert.
Privátban, köszönöm!
Sziasztok. Hölgyek párok valakinek nelle kedve egy jo sexhez??ózd Miskolc utvonalon????
Feleség többes örömére keresünk férfit ,,,,,,
Miskolc hölgy, pár??
Salgótarjánban ma déli időben ráérő nő vagy pár hetero alapon lenne?!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.21.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Ma estére keresek sexpartnert Miskolcon 21-óra fele,menni tudok, de jönni is lehet, üzenetben beszéljünk a részletekről