Hölgyet és bi párt keresek Egerben.
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
Szívesen csatlakozom pàrokhoz a jövő hét folyamán Miskolc és Eger környékén napközbeni találkàra. Elérhető minden kép és videó is. A többit privátban

Egerszalók Saliris szaunába 14,16,18 kor vannakfelöntések.
(Ez egy válasz NiceCouple99 üzenetére (2024. 04. 05. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 05. péntek 13:52

Sziasztok! Tudtok ajánlani Egerszalok környékén szaunát? Textilmentes és ahol vannak szeánszok… na és késő estig nyitva van…
Sziasztok! Hétvége folyamán párhoz csatlakoznék a hölgy örömére …Eger-Gödöllő- Pásztó -Hatvan- Gyöngyös- Jászberény vonalon…
Sziasztok! Tudtok ajánlani Egerszalok környékén szaunát? Textilmentes és ahol vannak szeánszok… na és késő estig nyitva van…
Sziasztok!
Szexpartnert keresek mára, 28 éves pasi vagyok!
Szexpartnert keresek mára, 28 éves pasi vagyok!
Szia írtam
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 18:25

Molett nőként keresek partnert hosszú távra. (Nem vagyok az egyalmas dolgok híve). Egerben helyem van.
Miskolcon párnak biztosítanék helyet cserébe nézni szeretném
Sziasztok.
Szombat estére keresünk egy hozzánk hasonló párt,helyünk van,Debrecen melett
Szombat estére keresünk egy hozzánk hasonló párt,helyünk van,Debrecen melett

Április 12 Tokaj?
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Sziasztok! Alkalmi partnerem keresem, Nyékládháza-Polgár vonalon ma este. Átlagos, borotvált férfi. Sok mindenre nyitott vagyok.
Sziasztok! Továbbra is aktuális ..!
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 13:30

Sziasztok! Hétvégén csatlakoznék párhoz hetero alapon, a hölgy örömére..Gyöngyös+50 km..
Molett nőként keresek partnert hosszú távra. (Nem vagyok az egyalmas dolgok híve). Egerben helyem van.
Pasi aki fogadna
Biszex párt keresek Egerben minden jóra hosszú távra!
6 után
Miskolcon ismerkednék hölgyel párral.