Sziasztok ma estére keresek hölgyet vagy párt. Hatvanban lenne helyem de ha kell utazni is tudok. Imádok örömet okozni és kényeztetni. Szeretem a hármas és a cuckold szexet is. írjatok privátban ha érdekes lehet
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Barcikai hölgyet keresek kölcsönös örömökre

sziasztok!! Ózdon vagyok jelenleg!! Lenne kedvetek találkozni Velem?? potensnek mondott pasi vagyok!! :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 10. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 10. szerda 16:20
Törölt felhasználó (4727622)

Sziasztok.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Fiatal pár vagyunk, csinos szexi hölgytaggal. Potens, igényes, hellyel rendelkező férfit keresünk hetero alapon , a hölgy örömére. Ózd 40 km-es körzetében. Nem ismerkedni szeretnénk, hanem szexelni a mai nap.
Sziasztok, szombat este párthoz csatlakoznánk, vagy pasihoz max 40 évesig kellemes estére
Sziasztok!Párral ismerkednék ma este Demjén termál tónál,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják méretes szerszámmal,autóban,szabadban.
Sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral. Imádok örömet okozni, kényeztetni. Helyem van ma este vagy szívesen utazom is. Részletek privát üzenetben
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Miskolcon most?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek péntek (04.11.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Miskolc és környéke.Holnap délelőttre keresek hölgyet vagy párt.Legyen helyed,tudok menni.
Sziasztok
Szivesen vernèm a farkam mikozben nèznèlek (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 10. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 10. szerda 08:12
Szivesen vernèm a farkam mikozben nèznèlek (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 10. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4294812)

Ma párt néznék !! Mezőkövesd környéke!!
32 éves pár vagyunk Nógrád megyéből, párral vagy fiatal pasival ismerkednénk.
Sziasztok!
Házibuli jellegű partyba szívesen csatlakoznánk, kalandoznánk a hétvégén…
Házibuli jellegű partyba szívesen csatlakoznánk, kalandoznánk a hétvégén…

Sziasztok!
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
Egerben ma vagy holnap a délután/kora este gecit szeretnék nyelni.
Sziasztok en egy miskolci nagyon igenyes helyes tetovalt pasi vagyok szeretnek ismerkedni..
Sziasztok. Holnap délután nincs itt pár vagy nő akki tallálkozna?